HEKLANJE

Popravite lošu kreditnu sposobnost u jednostavnim koracima

TEMU APP 100 E KUPON

Popravljanje loše kreditne sposobnosti zahtijeva malo vremena i istraživanja s vaše strane te plan kojeg se možete pridržavati. Popravljanje loše kreditne sposobnosti nije tako teško kao što možda mislite na početku. Sljedeće će vam pomoći da povećate svoj kreditni rezultat kako biste mogli dobiti novi automobil ili novi dom kakav zaslužujete.

1. Upoznajte svoje kreditno izvješće.
Važno je zaviriti u svoje kreditno izvješće i pronaći što ono govori o vama. Novi zakon u SAD-u omogućuje vam pravo na jedno besplatno kreditno izvješće svake godine. Pročitajte izvješće kako biste iz prve ruke saznali što treba popraviti. Zapravo, možete zatražiti jedno besplatno izvješće od svakog od tri glavna ureda.



2. Početni koraci za popravljanje loše kreditne sposobnosti.
Saznajte zašto vas zajmodavci smatraju rizičnim kandidatom. Iznio sam najčešće.

Pogreške koje vas ističu u vašem kreditnom izvješću.
Ovo su problemi s lošom kreditnom sposobnošću koje je najlakše riješiti. Ako pronađete bilo koju informaciju koja nije istinita, poput uplate koja prikazuje propušteno kada ste je izvršili ili troškova koje nikada niste poduzeli, pišite što je prije moguće uredu za prijavu radi ispravka. Popravite svaku pojedinu stavku koja je pogrešna u izvješću.

Propuštena/kašnjela plaćanja.
Ako je bilo koja od uplata izvršena zbog okolnosti na koje niste mogli utjecati, a od tada redovito plaćate, odmah o tome obavijestite kreditni ured. Oni će izmijeniti vaš kreditni dosje kako bi odražavali promjene.

Visok omjer duga/kredita.
Ako mislite da ste maksimalno iskoristili bilo koju od svojih kreditnih kartica, neka vam bude prioritet platiti i doći do razine kojom se može upravljati što je prije moguće.

3. Zadržite svoj novi zarađeni kredit nakon što popravite loš kredit.

Nakon što postavite loptu na kotrljanje na fiksiranje, vrlo je važno održavati je. Izvršite plaćanja bez vraćanja na bilo koju od njih. Ponekad je komunikacija ključna. Komunicirajte kako bi vaši vjerovnici bili upoznati s vašim položajem i pokušajima koje ste poduzimali da otplatite svoj dug.

Sve o oporavku podataka

U nekom trenutku, svatko tko posjeduje računalo iskusit će kušnje i nevolje kvara tvrdog diska. Razlozi koji stoje iza toga