HEKLANJE

Izbjegavanje zamki Ebaya

TEMU APP 100 E KUPON

EBay je otvorio potpuno novi svijet u smislu novčane dobiti i uklanjanja kućnog nereda. Bilo je vrijeme da ako shvatite da je vaša kuća jednostavno postala pretijesna, dan kada su se tavanska vrata jednostavno odbijala otvoriti iznad vaše glave ili je garaža bila previše natrpana da u nju stane vaše vozilo, niste imali drugog izbora nego otići do na smetlište ili pričekajte sezonu ljetnih garažnih rasprodaja kako biste se riješili dijela nereda.

Međutim, pojava eBaya sve je to promijenila. Sada možete eliminirati nered oko svoje kuće bez otpada koji je povezan s odlaskom na smetlište ili sumnjivim izgledima prodaje na garažnoj rasprodaji. Sve što trebate je internetska veza i vaše se smeće može pretvoriti u tuđe blago.



EBay radi na staroj poslovici da ako je baza kupaca dovoljno velika, prodavač će uvijek moći prodati bilo koji artikl, bez obzira koliko opskuran. To se do sada sigurno pokazalo točnim u kratkoj povijesti eBaya, gdje se tri milijuna aukcija zatvara svaki dan, u svakom zamislivom području. Možda će vam biti teško povjerovati, ali dražbeno je okruženje takvo da bi hrpa starih časopisa National Geographica koju imate mogla postići vrijednost blizu svoje izvorne ili čak više na web mjestu. Postoji toliko mnogo prilika da su neki ljudi napravili posao od toga što su postali profesionalci za eBay Power Selling, a neke trgovine zarađuju 1000 dolara dnevno!

Kako bi eBay radio za vas, morate koristiti ispravan pristup u svom marketingu i izbjegavanju uobičajenih eBay zamki. Jedan sjajan način da osigurate prodaju je kupnja ili posudba digitalnog fotoaparata za fotografiranje vaše robe – mnogo je vjerojatnije da će se artikli koji imaju popratne slike prodati i to po višoj cijeni nego oni koji se stavljaju bez vizualnog pomagala. Kupci mogu vidjeti kakav je proizvod, uključujući i stanje u kojem se nalazi, a samim time je i šansa koju preuzimaju znatno manja.

Što se tiče zamki, većinu poslova koji propadnu na eBayu moguće je izbjeći ako imate dobro mišljenje. Prvo pitanje je, naravno, neplaćanje. Ako ste prodali artikal na eBayu kupcu koji jednostavno odbija platiti, jednostavan zadatak može postati naporna vježba u kolekcijama, a može vas čak koštati novca. Kako biste izbjegli scenarij neplaćanja, ključno je postaviti opciju plaćanja prije slanja robe. Ako vam kupac odbije platiti, sve što trebate učiniti je ponovno staviti predmet na licitaciju i pokrenuti novu dražbu.

Ostale zamke eBaya uglavnom se vrte oko loših plaćanja. Neispravni čekovi, prijevare s kreditnim karticama, međunarodne prijevare i povrati kreditnih kartica dio su procesa internetske prodaje. Međutim, sve ove situacije sada se mogu izbjeći traženjem plaćanja putem Pay Pala koji je razvio eBay. Pay Pal je odličan način da odmah primite novac od prodaje robe, a također uključuje i sustav rješavanja sporova u slučaju da kupac ili prodavač nije zadovoljan ishodom prodaje.

5 mitova o rinoplastici – revizija

Budući da je rinoplazija drugi najpopularniji zahvat plastične kirurgije izveden 2004. (prema Američkom društvu plastičnih kirurga), operacija nosa seli se

Zahvati estetske stomatologije

Estetska stomatologija danas može oblikovati, posvijetliti, zasjeniti, poravnati i nadomjestiti zube izvanrednim materijalima i tehnikama. Kada je vaš osmijeh zdrav