HEKLANJE

Zahvati estetske stomatologije

TEMU APP 100 E KUPON

Estetska stomatologija danas može oblikovati, posvijetliti, zasjeniti, poravnati i nadomjestiti zube izvanrednim materijalima i tehnikama.

Kada je vaš osmijeh zdrav i lijep, prednosti mogu uslijediti. Prvo, poboljšana slika o sebi utječe na bolju dentalnu higijenu i poboljšanje cjelokupnog zdravlja.



Možete li doista reći da su vam zubi bijeli? Prema anketi koju je provela Američka akademija za kozmetičku stomatologiju (AACD), na pitanje: “Što vas je najmanje zadovoljilo na vašem osmijehu?” Odgovor broj jedan koji su ljudi dali bila je boja zuba. Metode kozmetičke stomatologije kao što je izbjeljivanje zuba mogu vam dati bjelji i sjajniji izgled, omogućujući vam da se smiješite s povjerenjem.

Kombinacija znanosti i moderne estetske stomatologije može proizvesti nevjerojatne rezultate koji često premašuju i najviša očekivanja pacijenata. Ova je stranica ovdje kako bi vas upoznala s materijalima i tehnikama koje su danas dostupne u kozmetičkoj stomatologiji i restaurativnoj stomatologiji. Slobodno pročitajte sljedeće opise ovih postupaka

Touch Ups
Žute ili smeđe mrlje, bijele točke, asimetrične konture desni i neravni rubovi mogu unakaziti vaš osmijeh. Jednostavne korektivne tehnike estetske stomatologije mogu odmah donijeti dramatične rezultate. Svi navedeni estetski stomatološki zahvati obično se mogu obaviti u stomatološkoj ordinaciji u jednom ili dva posjeta.

A. Neravni rubovi zuba mogu se ponovno oblikovati i polirati u jednom posjetu uredu.

B. Asimetrične konture mekog tkiva mogu se ispraviti u jednom posjetu ordinaciji s minimalnom lokalnom anestezijom. Vaše desni mogu činiti čak 50 posto ukupne kozmetičke vrijednosti vaših prednjih zuba. To je posebno vidljivo kod osmjeha mlađih pacijenata kod kojih su zubno meso jako istaknuto prilikom smiješka ili razgovora. Rekontura prednjeg mekog tkiva je postupak koji se izvodi u jednom posjetu laserskim i/ili elektrokirurškim tehnikama. Rezultati su dramatični i predvidljivi i mogu trajati cijeli život.

C. Žute ili smeđe mrlje mogu se smanjiti jednostavnim postupkom “izbjeljivanja” koji uključuje patentirani gel i plavo svjetlo za polimeriziranje. BriteSmile™ tretman “bjelji zubi za oko sat vremena” popularna je pogodnost, puno brža od laserskog izbjeljivanja. Rezultati mogu biti dramatični i zapanjujući. BriteSmile™ može izbijeliti vaše zube za do 9 nijansi bjelji u jednom posjetu.

D. Mnoge tamne i superbijele mrlje mogu se smanjiti u jednom posjetu uredu korištenjem kiselog pilinga s mikroabrazijom. Ova ružna mjesta mogu se sigurno ukloniti obično u jednom posjetu uredu s “tehnikom kisele mikro-abrazije”. Nije potrebna apsolutno nikakva anestezija.



Postupci kozmetičke stomatologije “Touch Up” su tehnike koje vam daju najveću korist za vaš novac. Ovi su postupci dokazano jednostavni, sigurni, brzi i neinvazivni. Oni su jeftini, a rezultati su trenutni, dramatični i dugotrajni.

Estetska stomatologija u San Franciscu prošla je kroz mnogo napretka tijekom posljednjeg desetljeća, s pojavom novijih, učinkovitijih tretmana za izbjeljivanje zubi, promjenu izgleda zuba, te s novim materijalima i posebnom opremom s kojom ih možete koristiti. Estetska stomatologija poboljšava izgled vaših zubi preoblikovanjem, lijepljenjem, porculanskim ljuskicama ili zubnim implantatima te nizom drugih industrijskih postupaka.

Pokvareni, napuknuti i okrhnuti zubi su uobičajeni, ali mogu uništiti vaš osmijeh. Kao rezultat škrgutanja zubima, prejakog pranja zuba, karijesa ili jednostavno loših okolnosti, mnogi oštećeni ili izobličeni zubi mogu se obnoviti. Kozmetički stomatolog lijepi restaurativne materijale izravno na vaše zube, ova tehnika se naziva “izravna adhezija” (zvana “bonding”) Metode izravne adhezije maksimalno čuvaju postojeće prirodne strukture zuba. Pravilno zbrinuti i bez zloporabe, ovi materijali traju godinama. Čak i tada, izravan materijalni kvar je rijedak.



Tehnike estetske stomatologije mogu poboljšati izgled vaših oštećenih, promijenjenih boja, izobličenih ili nepravilno postavljenih zuba. Odvojite vrijeme i pronađite dobrog kozmetičkog stomatologa u vašem području kako biste osobno objasnili kako zahvati mogu biti bez stresa i bezbolni.

Prednosti poslovne kartice

Puno se može reći o STAROJ posjetnici, ali jedno je sigurno da je to jedan od najraširenijih oblika poslovne promocije