HEKLANJE

Pomlađivanje kože s bakrenim peptidima

TEMU APP 100 E KUPON

Danas svi želimo izgledati mlado. Prošli su dani kada su bore i mrljasta koža s opuštenošću po cijelom tijelu bile prihvatljive. Današnja znanost pokušava pronaći nove molekule koje mogu učiniti našu kožu mlađom, ukloniti bore, mrlje od bora i učiniti je svježom i mladom. Njega kože je na granicama znanstvenih istraživanja. Uz mnoge kirurške zahvate i tretmane, topikalne kreme obogaćene najnovijim molekulama pokušavaju se boriti protiv starenja kože za bolju njegu kože. Bakreni peptid je jedna takva molekula koja se brzo prihvaća zbog svojih učinaka. Doznajmo kako ti krema obogaćena bakrenim peptidima može pomoći da izgledaš mladoliko i bolje njegovaš kožu.

Što bakreni peptid radi u njezi kože – bakreni peptid je spoj bakra. Bakar je metal koji se u našim stanicama nalazi u tragovima. Kada se pretvori u obliku bakrenih peptida, ovaj spoj bakra može se koristiti za regeneraciju kože na mnogo načina za bolju njegu kože. Peptidi bakra mogu dati rezultate poput pomlađivanja kože uklanjanjem sitnih bora, poboljšanjem elastičnosti kože, učvršćivanjem kože i neutraliziranjem štetnih slobodnih radikala u koži svojim djelovanjem kao antioksidans za bolju njegu kože.



Ovakav učinak bakrenih peptida zahvaljuje se njegovom svojstvu – poticanju proizvodnje kolaža i elastina u koži, antioksidativnim svojstvima, uklanjanju oštećenog kolagena i elastina iz kože te poboljšanju čvrstoće kože za bolju njegu kože. Peptidi bakra izvrstan su dodatak postojećem popisu molekula protiv starenja kao što su AHA i sl. koji vam mogu pomoći da duže vrijeme održite mladenački izgled i bolju njegu kože.

Ovaj je članak samo u informativne svrhe. Ovaj članak nije medicinski savjet i nije zamjena za profesionalni medicinski savjet. Obratite se svom liječniku za svoje zdravstvene probleme. Slijedite savjete navedene u ovom članku samo nakon savjetovanja s liječnikom. Autor nije odgovoran za bilo kakav ishod ili štetu proizašlu iz informacija dobivenih iz ovog članka.

Mali kućanski aparati

Ma koliko se frapantnim možda činilo da su strojevi u velikoj mjeri zamijenili čovjeka, teško da bismo suvremeni način života