HEKLANJE

Lako je pronaći kreditnu karticu od 0 APR

TEMU APP 100 E KUPON

Milijuni Amerikanaca imaju kreditne kartice, koriste ih gotovo svaki dan za sve, od običnih stvari poput namirnica do uzbudljivih kupnji poput odmora. Ali osim ako već nemate kreditnu karticu Visa, Mastercard ili Discover od 0 APR, velike su šanse da je još uvijek tražite. Tko ne bi želio kreditnu karticu koja nudi 0 posto godišnje kamatne stope?

APR je godišnja postotna stopa i ona određuje koliku kamatu plaćate na svoju kreditnu karticu. Beskamatni kredit je najbolji, očito; kreditna kartica bez APR-a znači da vraćate samo iznos koji ste posudili, bez dodatnih troškova. Kad vam banka ponudi kreditnu karticu u iznosu od 0 APR, sigurno ćete iskoristiti priliku! Ali ne morate čekati da banka ili kartičarska kuća dođu k vama. Možete sami dobiti kreditnu karticu od 0% APR-a.



Prvo ćete morati provjeriti svoju kreditnu sposobnost. Izdavači kreditnih kartica vjerojatnije će vam dati kreditnu karticu s malim otplatom kao “nagradu” za to što ste potrošač niskog rizika. Uzmite kopiju svog kreditnog izvješća iz jednog od dostupnih izvora na mreži — po zakonu imate pravo na jedno besplatno kreditno izvješće godišnje — i provjerite postoje li nedostaci koji bi vas mogli spriječiti u dobivanju kreditne kartice od 0 APR. Trebali biste provjeriti svoje izvješće čak i ako ste sigurni da nikada niste učinili ništa da zaradite lošu kreditnu sposobnost, jer se pogreške mogu uvući u vaše izvješće. Zadnje što želite je da vam uskrate beskamatnu kreditnu karticu zbog nečega što niste ni napravili!

Nakon što ste potvrdili da je vaše kreditno izvješće solidno ili ste učinili sve što je potrebno da ga očistite, s povjerenjem se možete prijaviti za kreditnu karticu. Postoje dva načina na koja možete ići oko dobivanja beskamatnog kredita. Jedan je da pristupite svojim trenutnim tvrtkama koje izdaju kreditne kartice i zatražite nižu kamatnu stopu. Recite im da želite izvršiti prijenos stanja, istaknite svoju pozitivnu kreditnu povijest i zatražite nulti APR kredit. Mnogo puta će vam dati 0 posto godišnje godišnje za razdoblje od šest mjeseci ili godinu dana, što je u redu: prije nego što vrijeme istekne, možete postaviti 0 posto godišnje kamatne stope na drugu karticu i prenijeti stanje. Ako vaša kreditna sposobnost ostane dobra, možete premjestiti svoj saldo s jedne kartice na drugu na neodređeno vrijeme, zadržavajući tako kredit od 0 APR za vrijeme trajanja zajma.

Druga je mogućnost otvaranje novih kreditnih kartica koje imaju ponude od 0 tranja. Lako ih je pronaći na internetu, a kreditna kartica s 0 APR-om obično je “uvodna” ponuda, što znači da se prelazi na višu APR nakon šest mjeseci ili godinu dana. Primjenjuje se isti postupak: Iskoristite ponudu, a zatim prenesite stanje na drugu kreditnu karticu od 0 APR prije isteka vremena. Međutim, prije nego što dobijete bilo koju novu kreditnu karticu, svakako provjerite njihova pravila o prijenosu stanja. Neki imaju različite godišnje kamatne stope za prijenos stanja za razliku od kupnje.

Uz malo rada i oprezne navike trošenja, moguće je da svatko s dobrom kreditnom sposobnošću dobije kreditnu karticu od 0 APR. Zašto bi tvrtka koja izdaje kreditne kartice trebala dobiti sav vaš teško zarađeni novac sa svojim naknadama i APR-om? Beskamatni kredit je najbolji način. Sretno i sretno trošenje!

Svi časopisi na jednom mjestu

Mojmag je web stranica koja okuplja časopise/novine na jednom mjestu. Naslovnice, zanimljivi isječci i popis sadržaja su lako dostupni preko

7 razina internet marketinga

Autorska prava 2006 Quick Turn Marketing International, Ltd. Ako želite brzo pokrenuti svoj život i svoj posao, morate znati kakav