HEKLANJE

Bloganje i Adsense – jednostavan način zarade

TEMU APP 100 E KUPON

Možete vjerovati jednoj od dvije stvari o ostvarivanju značajnog prihoda od Google AdSensea.

1) Ako vjerujete tvrdnjama onih koji promoviraju AdSense s proizvodima koje prodaju, onda je Google AdSense ključ vašeg ranog odlaska u mirovinu, kao prošle godine.



2) Ako vjerujete onima koji su proteklih godinu dana proveli radeći s AdSenseom i primili oko 100 USD za svoj trud, počet ćete smišljati alternativnu strategiju za umirovljenje.

Ali postoji li sredina, treća opcija koja će vam omogućiti razumnu zaradu od Google Adsensea u zamjenu za razumnu količinu radova? Svakako postoji, ako ne nastavite tražiti čarobne trikove i pomirite se s ponavljanjem istog istraživanja i razvoja iznova i iznova.

Ključne riječi su srce svake uspješne Google AdSense kampanje i morate pronaći one prave. Prave ključne riječi odredit će vaš izvor prometa.

Ako namjeravate koristiti prirodni SEO, tada ćete morati nabaviti Adwords račun i koristiti ga za istraživanje ključnih riječi s dobrom PPC vrijednošću, dobrom gustoćom ponuda i bez mnogo konkurenata.

Sve ključne riječi koje vam mogu pružiti sva tri su one na kojima biste trebali izgraditi svoju nišu, stoga ih upotrijebite za izradu web stranice optimizirane za tražilice, objavite svoje AdSense oglase i počnite tražiti da stigne vaš promet.

Zatim to učinite opet, i opet, i opet, sve dok ne budete imali dovoljno web stranica izgrađenih na dovoljno pametno odabranih ključnih riječi da vam se AdSense isplati.

Postoji još jedan način da izgradite respektabilan prihod od Google AdSensea. To se zove arbitraža, a ono što znači je da ćete kupiti PPC promet izravno od Googlea putem AdWordsa, a zatim usmjeriti taj promet na svoju stranicu koja prikazuje AdSense oglase.



Ako želite sudjelovati u arbitraži, potražite ključne riječi visoke PPG vrijednosti za svoje web stranice i niske PPC troškove za svoje oglase.

Iako bilo koja od ovih strategija, ako se pravilno implementira, može generirati razuman i stalni prihod od Google AdSensea, prava ključna riječ je strpljenje: gotovo sigurno ćete morati čekati mjesecima prije nego što vidite svoje prve AdSense čekove.

Ako se pravilno izvede, bilo koja od ovih tehnika može donijeti dosljedan prihod, no više je nego vjerojatno da će proći mjeseci prije nego što se to dogodi.



London

Različiti načini prijevoza koji postoje u Londonu ključni su za funkcioniranje grada, kao i globalne zajednice. Ispitajte tehnologiju koja se