HEKLANJE

Osnovne tehnike i strategije članstva u privatnoj marki

TEMU APP 100 E KUPON

Članstvo u privatnoj marki je kao da imate arsenal alata i strategije u super sveobuhvatnom paketu. Kako bismo vam pomogli da koristite svoje alate kako biste što bolje iskoristili svoje ulaganje, evo nekoliko osnovnih smjernica koje će vam pomoći da najbolje iskoristite svoje članstvo u privatnoj marki.

Rad na tlu



Započnite tako da odvojite vrijeme i pregledate upute i sve korisne savjete i smjernice navedene na web-mjestu za članstvo u privatnoj robnoj marki kojoj ste se pridružili ili o kojoj razmišljate. Zatim provjerite koja prava imate, a koja bi trebala biti nešto poput ovih (provjerite s pojedinačnim programima da biste bili sigurni):

S pravima privatne oznake, imate pravo i trebate sadržaj učiniti jedinstvenim za vas revidiranjem ili na druge načine izmjenom izvornog sadržaja. Možete zatražiti autorstvo nakon što ste izmijenili izvorna djela.

Opet provjerite u svom programu specifične zahtjeve. Neki od vas traže da revidirate određeni postotak. A drugi mogu imati dodatna pravila poput neprodaje paketa ispod određene cijene ili na eBayu. Kada ste u nedoumici, postavljajte pitanja kako biste znali koja prava imate.
Rad nogu

Zatim podijelite svoje projekte privatne robne marke na male akcijske korake, bilježeći ih na papiru ili dokumentu na računalu, a zatim preuzmite odgovornost, uhvatite se u koštac sa svakim korakom i postignite ga.
Popularne tehnike i strateški koraci mogu uključivati:

1. Radite na jednom projektu odjednom. Ako vam vaša web stranica za članstvo nudi više od jednog paketa e-knjiga, na primjer, radite samo na jednoj po jednoj sve dok ne bude potpuno gotova i učitana, spremna za prodaju, a vaši marketinški materijali ne budu spremni.

2. Podijelite obradu svog paketa na korake kojima se može upravljati i zapišite ih tako da ponavljate postupak sa svakim paketom proizvoda kako dolazi za najučinkovitije rukovanje svime što je u vašem članstvu. Koraci mogu uključivati:

A. Revidirajte svoj proizvod i marketinški sadržaj: po potrebi uredite pravopisne i gramatičke pogreške, umetnite grafike/digitalne fotografije, umetnite druge članke ili odlomke itd. u sadržaj, revidirajte neke rečenice i odlomke, nakon revizije prodajnog primjerka umetnite audio/video poveznice, slike itd. možda promjena redoslijeda poglavlja ili redoslijeda odjeljaka i naslova itd.



B. Brendirajte sve. Dodajte svoje podatke za kontakt, a posebno URL u zaglavlje/podnožje proizvoda na svakoj stranici, prodajni primjerak, članke, serije automatskih odgovora itd.

C. Umetnite načine zarađivanja novca u svoj proizvod, web stranicu i marketinške materijale prema potrebi: Google™Adsense oglasi s plaćanjem po kliku, pridružene veze, banneri, slike proizvoda za pozadinsku prodaju, oglasi sponzora i mali oglasi itd.

D. Učitajte sve na svoje mjesto: poruke automatskog odgovora i kôd obrasca za hvatanje potencijalnih kupaca na prodajnu stranicu ili kao vlastitu web stranicu, glavnu web stranicu proizvoda, datoteke za preuzimanje proizvoda i bonusa, audio/video datoteke itd.



E. Tržnica – -dnevno! Postavite dnevni zadatak u svom Outlooku ili nekom drugom kalendaru i svaki dan odvojite malo vremena za promocije: slanje članaka s autorskim redom i URL-om, objavljivanje na forumima i slanje e-poruka s vašim URL-om u datoteci s potpisom (sig).

Mali kućanski aparati

Ma koliko se frapantnim možda činilo da su strojevi u velikoj mjeri zamijenili čovjeka, teško da bismo suvremeni način života