HEKLANJE

3 vrste mrežnih događaja koje možete ugostiti

TEMU APP 100 E KUPON

Postoji nekoliko različitih vrsta mrežnih događaja koje možete ugostiti, a to će ovisiti o svrsi domaćina mrežnog događaja za održavanje događaja. U nastavku su 3 uobičajene vrste mrežnih događaja.

1. Online događaj koji predstavlja izlagače – Ova vrsta mrežnog događaja je mjesto gdje izlagači predstavljaju proizvode koje nude. Oni mogu ponuditi popuste tijekom online događaja. Domaćin online događaja ima izlagačke kabine dostupne tijekom ovog događaja. FOKUS ovakvih događanja su IZLAGAČI.



2. Online događaj koji predstavlja gostujuće govornike i izlagače – U ovoj vrsti online događaja svi sudionici imaju koristi od saznanja nekih informacija od gostujućih govornika. Izlagači su također tu da ponude proizvode i posebne ponude. Postoji raspored događanja što se tiče seminara/radionica koje se nude, a za vrijeme događaja dostupni su štandovi za izlagače. FOKUS na ovakvim događanjima je pružanje informacija putem GOSTUJUĆIH GOVORNIKA i IZLAGAČA.

3. Online događaj koji prikazuje stručnost domaćina. – Za ovu vrstu online događaja domaćin može potražiti sponzore za događaj koji će pomoći u pokrivanju troškova održavanja događaja. Postoji raspored događanja za radionice koje nudi domaćin, ali NEMA dostupnih štandova za izlagače tijekom događaja. Izloženost se nudi sponzorima događaja putem tekstualne veze na mrežnoj stranici događaja. Domaćin mrežnog događaja pruža sponzorima izloženost publici kojoj reklamira mrežni događaj.

Prije nego što se odlučite ugostiti online događaj, odlučite koju vrstu online događaja želite imati. Kad to shvatite, lakše ćete planirati svoj događaj. Znat ćete na što se fokusira vaš online događaj i imat ćete ideju o tome koliko naplatiti svojim sponzorima ili izlagačima.