HEKLANJE

Izbjegnite eBay snajperiste!

TEMU APP 100 E KUPON

Snajpersko djelovanje uvijek se događa kada je ponuda pri kraju.
Snajpersko djelovanje je protiv pravila na eBayu, ali u većini slučajeva, čak i ako ga prijavite, snajperist će se izvući. Kako biste izbjegli gubitak predmeta koje želite od snajperista na eBayu, morate prihvatiti snajperski način razmišljanja. Također morate pucati na način koji neće prekršiti eBayeva pravila.

Izrezivanje se može izvesti na jedan od dva načina. Prvi način je najsigurniji, ali ne nužno i najlakši.
Jednostavno pratite stavku za koju licitirate.
I budite sigurni da ste ispred svog računala i da ste prijavljeni na dražbu dosta prije tog vremena. Ideja je ili ponuditi više od najviše ponude tijekom zadnjih nekoliko sekundi – što snajperisti rade – ili se samo pobrinuti da vas snajperist ne nadmaši.



Imajte na umu da je snajpersko djelovanje protiv pravila, stoga biste se trebali prijaviti oko trideset ili četrdeset pet minuta prije završetka nadmetanja i povećavati svoju ponudu dok ne bude najveća ponuda. Ako ste već neko vrijeme prijavljeni, to se ne može smatrati snajperskim djelovanjem.

Nažalost, vrlo je teško licitirati protiv ljudi koji koriste softver za licitiranje. Dakle, ovdje je druga metoda.

Usluge rezanja lako je pronaći na internetu i prilično su jeftine. Također možete kupiti vlastiti softver za rezanje. Ako želite postati snajperist, kupnja vlastitog softvera obično je najbolji način ako licitirate na mnogo stavki.

Ali zapamtite da je to protiv pravila, i dok eBay rijetko provodi ovo pravilo, izložit ćete se opasnosti da vam eBay zabrani.

Nadmašiti nekoga je jedno, snajpersko djelovanje je nešto sasvim drugo.

Heklanje kao Dar

Heklanje postaje dar koji heklači nesebično dijele sa svijetom oko sebe. Kroz ovu vještinu, heklači shvaćaju da je darivanje više