HEKLANJE

Izgledajte dobro goli: savjeti za zdravlje i ljepotu

TEMU APP 100 E KUPON

Oh prestani crvenjeti. Ne tražimo od vas da trčite ulicama u svom rođendanskom odijelu ili da prisustvujete poslovnom sastanku bez odjeće. Ali svi mi imamo trenutke kada želimo izgledati najbolje što možemo u sjajnoj boji. Iako su neki od nas blagoslovljeni kožom bez mrlja, bez bora i bez podrhtavanja, stvarnost je da nitko nije apsolutno savršen. Dakle, trebamo proizvode. Srećom, ima ih mnogo, iako nisu svi stvoreni jednako. Evo skupa kvalitetne kozmetike, losiona i napitaka koji će vašu kožu i tijelo dovesti u top formu za vrijeme kad se svjetla ugase ili ostanu upaljena.

Seksualna privlačnost ima mnogo veze s njuhom i dodirom. Započnite stvari sa seksi kožom. Osjećat ćete se slatko poput šećera (a mogući i dobar okus) uz Age Defying Body Buff (14,95 USD) iz Zia Natural Skincare. Rasporedite piling od meda i smeđeg šećera po koži, ostavljajući vaše tijelo ukusno glatkim.



Većina nas se u jednom trenutku života prepustila previše suncu. Iako bismo to željeli smatrati naučenom lekcijom, možda imamo oštećenja od sunca na “dekolteu” koja nas podsjećaju na naše prošle grijehe obožavanja sunca. Phytomer Sea Tonic Gel za grudi (49,50 USD) umiruje i tonizira kožu dekoltea, trenutno učvršćujući i oblikujući grudi. Štoviše, mjehurići koji se prelijevaju stvaraju primamljivo svjetlucanje, savršeno za svjetlost svijeća.

Osigurajte besprijekoran ten bez brige o topljenju. Amazing Base (42 USD), sveobuhvatna podloga, puder, korektor i krema za sunčanje Jane Iredale pruža nenadmašnu pokrivenost i postojanost te zapravo pomaže u poboljšanju kože pomoću titanijevog dioksida i cinkovog oksida, koji djeluju protuupalno.

Francuzi imaju tako pristojne nazive za dijelove tijela. Dovedite svoju derriere u formu pomoću Victoria’s Secret Cellulite Rx Lipotherm Contouring Cream (96 USD). Snažni sastojci u ovoj učvršćujućoj kremi zaglađuju i aktivno mršave kožu, čineći vašu nježnu kosu glatkijom i senzualnom.

Učinite svoju kožu neodoljivom na dodir s Hydra System bogatom nježnom kremom za tijelo (146,50 USD) iz Vie. Ogrnite svoju kožu ovom svilenkastom baršunastom kremom i više nikada nećete provesti sami noć. Ne smijete zanemariti, vaša bi kosa trebala slati pravu poruku. Odaberite raščupano uzglavlje uz ISO Nexture (20,99 USD). S jednim tretmanom imat ćete meke, seksi valove koji mogu trajati do 20 šamponiranja.

Opatijska Rivijera – Ika

Ika je malo naselje na zapadnoj obali Kvarnerskog zaljeva. Zanimljivo je primijetiti kako je naziv ovog mjesta često spominjan u

Pogrešne kreditne kartice

Kreditne kartice uvijek se na prvu čine kao dobra ideja. Čak i ako ste se u prošlosti opekli, kada ponestane