HEKLANJE

Izgradite svoju web stranicu kako bi vas vidjeli

TEMU APP 100 E KUPON

Kada gradite veze kako biste povećali popularnost svoje web stranice, na koga se povezujete? Pitanje gdje se povezati za povećanje poretka može biti zbunjujuće. Za postizanje popularnosti linkova na prirodan način potrebno je logično razmišljanje. Da, doista, rang na Google stranici trebao bi biti na prvom mjestu. Page rank je dio algoritma Googleovog rangiranja u rezultatima tražilice. Druge tražilice također koriste popularnost veze u svom algoritmu za procjenu vaše web stranice. Ali rang stranice samo je jedan od 100 plus kriterija koje Google koristi za procjenu vaših web stranica. Upotrijebite ideju ranga stranica kao “alat” za donošenje odluka, nema potrebe živjeti i umrijeti od rezultata. Sama popularnost veze samo je jedan način da poboljšate svoj rang.

Zapravo, postoji opći strah od uzajamnog povezivanja na web stranice koje nenamjerno povezuju na “loše susjedstvo” uz kazne ili nulti rang stranice, prenoseći probleme na vas. Koristite svoj zdrav razum. Je li ovo web mjesto koje biste željeli posjetiti ili bi vaši posjetitelji htjeli posjetiti? Ako je odgovor negativan ili ne možete znati što je tema stranice, zabilježite to i nastavite tražiti. Web stranica puna poveznica s malo sadržaja “nema smisla” jer kakva je to korist vama ili vašim posjetiteljima? Naravno da ćete se povezati sa svojim poslovnim partnerima ili možda s malom web stranicom koja radi odličan posao prodaje widgeta i pružanja informacija o widgetu.
Ideja stjecanja popularnosti poveznica povezivanjem naprijed-natrag s drugim stranicama kako bi se umjetno povećala popularnost popularna je metoda. Ali je li to vrijedno za vašu web stranicu? Zapitajte se: Biste li postavili vezu na ovu stranicu da popularnost veze u tražilicama nije važna? Bi li vašem posjetitelju stalo do ove veze ili bi je smatrao korisnom? Ima li web stranica dobar sadržaj? Je li ovo prilika za vas da objavite svoju web stranicu tako što ćete biti tamo navedeni? Hoće li zbog ove veze potrošiti mnogo vremena brinući se o njoj?
Je li link “samo link” ili želite link s bilo koje stranice čijim je posjetiteljima stalo do onoga što imate za reći



Ima smisla uvrstiti svoju web stranicu u tražilice i imenike. Zapravo, jednosmjerno povezivanje, kao što je uvrštavanje vaše web stranice u imenike, dobar je način da prirodno poboljšate popularnost svoje veze. Pa, kažete sami sebi, naravno da sam to učinio. Osim glavnih imenika, što još postoji? Iznenadili biste se količinom dobrih srednjih i specijalnih imenika koji privlače promet. Neki su se čak specijalizirali za neku temu – možda za vašu temu. Ako imate proizvod za prodaju, pogledajte na koga se vaš konkurent povezuje. Pretražite imenike i poslovne stranice na svoju temu. Potražite web-mjesta koja govore o widgetima koje prodajete i pogledajte prihvaćaju li prijave u svoje imenike u kategoriji za widgete. Prihvaćaju li originalne članke, recenzije proizvoda, objave za tisak ili bijele knjige o widgetima? Ako je tako, pošaljite svoje tematske članke i gledajte kako popularnost vaše veze prirodno raste. S vašim dobrim sadržajem na drugim web-mjestima, kao i arhiviranim na vlastitoj web-stranici, evo ga, veze koje upućuju natrag na vašu web-stranicu.

Naposljetku, poboljšajte postojanost sadržaja i optimizirajte svoje web-stranice pomoću odgovarajućih ključnih riječi na svojoj web-lokaciji kako biste razvili svoju web-stranicu tako da će vaši posjetitelji htjeti ostati, nakon što stignu. World Wide Web koristi poveznice kako bi nas sve povezao. Korištenjem napornog rada na izradi kvalitetne web stranice i zdravog razuma prilikom povezivanja možete prestati brinuti i početi uspjevati u pokušaju internet marketinga.

ČOVJEK TREBA ČOVJEKA

Čak mi se i dogodio skandal oko komičara koji je javnosti rekao da će se njegov odnos prema supruzi promijeniti