HEKLANJE

Strategija internetskog marketinga za mistificirane

TEMU APP 100 E KUPON

U redu, postavili ste svoje web mjesto, sigurni ste da je prilagođeno tražilicama i prilično ste sigurni što vaši kupci žele. Identificirali ste najmanje 3 affiliate programa/proizvoda koje želite promovirati i mislite da zadovoljavaju potrebe vaših potencijalnih kupaca. I što sad?

Nažalost, dani, kojih se ja sjećam, “sagradi to i oni će doći” su davno prošli. Osim ako ne promovirate svoju web stranicu – nitko neće znati da ste tamo i nema posjetitelja znači da nema prodaje. Dakle, kamo ideš odavde?



Pa duboko udahnite, uzmite olovku i papir i krenimo s vašom marketinškom strategijom. Ukratko za novi posao, s relativno neiskusnim trgovcem, vaša će strategija vjerojatno uključivati sljedeće opcije:

? Plaćanje po kliku za oglašavanje
? Marketing članaka
? Marketing putem e-pošte
? Marketing zajednice
? Klasificirano oglašavanje

Dakle, počnimo – i prije nego počnete paničariti, samo napišite svoju marketinšku strategiju. Ovaj tečaj će objasniti kako učiniti sve od sljedećeg.

Vaš komplet za oglašavanje

Za svaki Vaš program/proizvod

1. Napišite kratak oglas – recite 50 riječi.
2. Napišite vrlo kratak oglas – recite 15 riječi
3. Napišite kratak članak – recite oko 400 – 600 riječi.
4. Odlučite se za svoje ključne riječi – recite oko 30 – 50 riječi.

Vaš marketinški paket



Za temu vaše web stranice

1. Napišite najmanje 6 kratkih poruka s automatskim odgovorom.
2. Pronađite ili napišite najmanje 2 proizvoda za poklon.

Vaši marketinški alati



1. Vaša web stranica
2. Automatski odgovor
3. Dobar račun e-pošte

Sada stavimo sve ovo zajedno u vašu prvu marketinšku strategiju.

1. Pošaljite svoju web stranicu svim glavnim tražilicama . Ovo će početi privlačiti pozornost na vašu web stranicu. Budući da to traje dugo, to mora biti prva stvar koju ćete učiniti. To možete učiniti sami ili platiti nekom drugom da to učini umjesto vas. Pružamo ovu uslugu našim klijentima za 20 USD mjesečno, što uključuje podnošenje Googleu, Yahoou i MSN-u.
2. Postavite obrazac za automatski odgovor na svoju web stranicu i učitajte svoje poruke u automatski odgovor. Pobrinite se da ponudite jedan od proizvoda za darivanje kao bonus za prijavu na vaš e-zine. Drugo darivanje može se postaviti za poruku 3 ili 4. Vaše poruke trebaju biti poslane u sljedećim intervalima. Dan 1,3,7,7,7,7
3. Postavite svoje stranice za preuzimanje za svoje bonus proizvode kao i za proizvode koje prodajete. Osigurajte dodatnu ponudu na svakoj stranici za preuzimanje.
4. Pošaljite svoj članak – uključujući okvir s resursima, na oko 6 glavnih stranica s ezine člancima. Ograničite se na 6 u ovom trenutku. Svaki od ovih podnesaka, ako bude prihvaćen, dat će vam poveznicu na vašu web stranicu. Ako se previše poveznica na vašu novu web stranicu pojavi vrlo brzo, tražilice pretpostavljaju da ste koristili SEO taktiku “crnog šešira” (potpuno ne) i neće navesti vašu stranicu.
5. Odredite 4 foruma koji raspravljaju o temama vaše web stranice. Odredite sebi naziv računa koji vas dobro opisuje. Koristimo naziv “Biz Guru” koji je naš zaštitni znak i ime. Postavite svoj potpis tako da uključuje adresu vaše web stranice. Počnite odgovarati na pitanja postavljena na forumima. NEMOJTE objavljivati oglase za svoju web stranicu ili proizvode. Iskoristite ovo vrijeme da uspostavite svoje vjerodajnice. Ako dobro odgovorite na pitanja i pridonesete forumima, oznaka vaše web stranice bit će primijećena.
6. Postavite PPC kampanju – prvo možete početi s manjim tražilicama. Uzmite svoj vrlo mali oglas i svoje ključne riječi i upotrijebite ih u svojoj kampanji. Većina tražilica pomoći će vam pri odabiru ključnih riječi. Ne zaboravite postaviti proračun i testirati, testirati i ponovno testirati dok ne dobijete kvalitetan promet koji pretvara.
7. Postavite male oglase. To možete učiniti na jedan od dva načina: i) odaberite jedno ili dva glavna mjesta/popisa e-pošte i oglašavajte se s njima. ii) koristite e-zine ad blaster za slanje oglasa na brojna mjesta niže kvalitete.
8. Testirajte, ažurirajte i modificirajte. Pregledajte, promijenite i dodajte svojim PPC ključnim riječima. Pošaljite više članaka i oglasa. Počnite taktično promovirati svoje proizvode na forumima.



Pa to je ono što treba učiniti – detaljnije ćemo govoriti o tome kako učiniti sljedećih tjedana.

————————————————-
© Copyright 2006 Biz Guru LLC
Lee Lister, piše kao The Biz Guru, za brojne web stranice uključujući vlastite www.BizGuru.us i www.clikks.com gdje prodaje svoje informativne proizvode. S više od 20 godina iskustva u upravljanju i poslovnom savjetovanju s velikim i malim poduzećima, kao i kao serijska poduzetnica, sada pomaže drugima da uspostave, razviju i prodaju svoje poslovanje.

Ovaj se članak može slobodno distribuirati ako ovaj okvir s resursima ostane priložen.
————————————————-

Osnovni Bodovi u Heklanju

Heklanje koristi raznolike osnovne bodove koji čine temelj svim uzorcima. To uključuje: Lančani Bodovi: Prvi korak u heklanju, stvaranje niza

Opasnost – Banke naprijed!

Banke su najnesigurnije institucije na svijetu. U cijelom svijetu stotine ih se sruši svakih nekoliko godina. Prije dva desetljeća, američka