HEKLANJE

Različite vrste kreditnih kartica

TEMU APP 100 E KUPON

Industrija kreditnih kartica u Velikoj Britaniji sazrela je u jednu od najunosnijih i najsofisticiranijih u svijetu. Sada postoji toliko mnogo pružatelja usluga i opcija među kojima kupci mogu birati da bi na tržištu trebalo biti nešto za gotovo svakoga. Bez obzira na vaše osobne okolnosti ili financijsku situaciju, najvjerojatnije ćete moći pronaći savršenu kreditnu karticu koja odgovara vašim uvjetima.

Ovdje je kratko objašnjenje nekih od najpopularnijih ili najvažnijih vrsta kreditnih kartica dostupnih na britanskom tržištu.



Prije svega tu su 0% kreditne kartice. Ovi su nebo poletjeli u posljednjih nekoliko godina. Cilj im je privući kupce ponudama od 0% na prijenose stanja ili kupnje ili oboje. Većina zajmodavaca moći će vam ponuditi kreditnu karticu s 0% ako je tražite i ako ispunjavate uvjete.

Kartice za prijenos stanja specijalizirane su za davanje vrlo niske, ili možda nulte stope, na prijenose stanja između pet i devet mjeseci obično. To znači da ako trenutno plaćate velike kamate svom pružatelju usluga kreditne kartice, tada bi vam kartica za prijenos stanja omogućila da se prebacite na njih i imate razdoblje u kojem uopće ne plaćate kamate.

Postoje i kartice za one s lošom kreditnom sposobnošću. Ako imate bilo kakvu negativnu kreditnu povijest, vjerojatno ćete biti svjesni koliko je teško dobiti kreditnu karticu. Srećom, međutim, postoje davatelji kreditnih kartica koji imaju fleksibilan pristup procjeni kreditne sposobnosti i možda će vam ipak biti spremni posuditi. Bit će vam naplaćena viša kamatna stopa za korištenje jedne od ovih kreditnih kartica, ali one pružaju koristan način vraćanja kredita na pravi put. Isplatom na vrijeme i u cijelosti možete započeti put poboljšanja i popravka svoje kreditne povijesti. Međutim, koristite karticu mudro i nemojte dopustiti da ona pogorša vaše postojeće dugove.

Kreditne kartice s povratom gotovine vrlo su popularne, osobito kod onih koji nemaju poteškoća s otplatom svoje kreditne kartice u cijelosti svaki mjesec. Ako vratite cijeli iznos na računu čim stigne, tada vam neće trebati niska kamata jer ne plaćate nikakve kamate. Stoga će prijava na karticu koja vas nagrađuje gotovinom ili nekom drugom nagradom imati smisla.

AdSense prijevara

Vrijedno je proučiti Googleovu definiciju Google AdSensea i prijevare klikom, prije nego što dublje zađemo u “AdSense prijevaru”. Google AdSense