HEKLANJE

Izgradnja bogatstva kroz zajedničke pothvate

TEMU APP 100 E KUPON

Gotovo svaki od današnjih milijardera izgradio je svoje carstvo na nekoj vrsti zajedničkog pothvata. U prošlosti su se zajednička ulaganja gradila na spajanjima, prijateljstvima, mrežama i savezima. Internet je uveo pridružene tvrtke koje rade na pridruživanju web izdavačima s proizvodima koje mogu prodavati.

Temeljni principi koji stoje iza zajedničkih ulaganja imaju solidan poslovni smisao. Često je jeftinije web stranici s bogatim sadržajem platiti postotak od prodaje ili naknadu za dolazni promet u zamjenu za izloženost.



Web stranicama bogatim sadržajem teško je upravljati, skupa je za izradu i obično zastare u roku od nekoliko mjeseci. Dodavanje sadržaja tjedno može koštati 8 – 15 USD po članku. Upravljanje web mjestom bogatim sadržajem od 1000 stranica, uključujući bilten, forum, blogove i zajednicu, može biti potpuno iscrpljujuće.

Zato web radi na povezivanju web stranica bogatih sadržajem s pothvatima malih poduzeća. No, kao i u svemu, postoji pravi način za osnivanje pothvata i pogrešan način.

Partnerski programi

Jedan od najpopularnijih su affiliate programi koji se izvode kroz Commission Junction, Click Bank i Amazonov program ispunjenja. Oni web izdavaču omogućuju odabir proizvoda koje žele promovirati. Zauzvrat, male tvrtke dobivaju alat za ‘pretprodaju’ i povećan promet.

Međutim, nisu svi web izdavači jednaki. Mnogi ne razumiju finese predprodaje. Oni vjeruju da je njihova jedina svrha stvoriti ‘place holder’ na webu na kojem će se oglas pojaviti.
Zbog toga je frustrirajuće za vlasnika male tvrtke koji plaća tisuće klikova, ali ostvaruje relativno malo prodaje.

Većina tvrtki diže ruke nakon nekoliko mjeseci i plače: ‘Ima li nešto bolje?’
Odgovor je jednostavan – Da.

Zajednički pothvati



Postoje tisuće mogućnosti zajedničkog ulaganja. Vjerojatno ih ima manje od desetak legitimnih. Većina njih, čija je cijena daleko veća od onoga što si profesionalac koji radi kod kuće može priuštiti.

To prisiljava profesionalce koji rade kod kuće da rade stvari na ‘stari’ način. Odvojite vrijeme za surfanje webom. Ako jedna ili dvije web stranice nude odličan ROI (povrat ulaganja) za vašu PPC (plati po kliku) kampanju, posjetite web stranicu.

Ako web stranica uključuje forum, blogove, novi sadržaj, mailing liste, onda je mali poduzetnik pronašao zlatni rudnik. Obratite se web izdavaču i pitajte ga bi li bio zainteresiran za zajedničko ulaganje.



Dobri su izgledi da im Google ne plaća nešto jednako onome što vi plaćate PPC programu. Ako Google naplaćuje 0,50 USD po kliku, a mjesečni trošak iznosi 100,00 USD, ponudite izdavaču 50 – 100 USD.

U mnogim slučajevima neki od tih izdavača rado primaju zajamčenih 20 USD mjesečno.

Kvaliteta



Sloboda surfanja web-mjestom i traženja najboljih web-mjesta za upravljanje sadržajem može dramatično povećati njihov ROI.

Neka od najvećih mjesta za upravljanje sadržajem imaju vlastite naknade za oglašavanje. To može olakšati život, ali postoje načini da se izdavačima ponudi veća vrijednost.

Dodatna vrijednost

Jedan od načina dodavanja vrijednosti jest pitati izdavača postoji li nešto što možete prodati za njih. Mnogi web izdavači mogu lako napraviti knjigu. Dodavanje u vaš ‘paket’ može poboljšati njihovu želju da vam pomognu u prodaji i dati im više poveznica.

Uspjeh

Uspjeh programa zajedničkog ulaganja umotan je u ugovor. Ako pothvat ne zahtijeva pravni ugovor, razmislite o korištenju usluge kao što je www.adbrite.com gdje možete surađivati, koristeći Adbrite platformu za praćenje podataka i pomoć u izgradnji bogatstva.

Kako ojačati imunitet?

Nije tajna da nas većina bolesti sustiže kad se naš imunitet približi toj kritičnoj točki, kada njegova snaga nije dovoljna

Plan za pisanje SEO kopije

Uvođenje jednostavnog plana u tri koraka koji se može koristiti kao strategija za pokretanje SEO copywriting kampanje. Kao i sa