HEKLANJE

Izgradnja vaše društvene mreže za poboljšanje ranga tražilice

TEMU APP 100 E KUPON

Ako razmišljate o boljoj izloženosti na internetu, tada biste vjerojatno počeli ulagati više vremena i truda u društveno umrežavanje. Web-mjesta društvenih mreža nova su čvorišta sadržaja koje su stvorili korisnici i koja mogu ponuditi veliku količinu prometa bilo kojoj web-stranici koja može pravilno zainteresirati online korisnika. MySpace, Friendster, Orkut i Facebook samo su neke od dobro poznatih društvenih mreža koje mogu ponuditi sjajnu početnu nišu za bilo koju marketinšku kampanju. Ove web stranice okupljaju milijune korisnika dnevno. Tisuće drugih pridružuje se stranicama društvenih mreža dnevno i možete očekivati da će se broj online korisnika, koji okupljaju stranice društvenih mreža, utrostručiti ili učetverostručiti u kratkom vremenu. Uz ovu premisu, web-mjesta za društveno umrežavanje zasigurno mogu potaknuti web trgovce da iskoriste tehnologiju za poboljšanje položaja svojih web stranica na tražilicama.

Razumijevanje potencijala društvenog umrežavanja može vam pomoći da podignete svoju poslovnu izloženost do većih visina i može pomoći poboljšati rang vaše web stranice u tražilici. Međutim, za one koji tek počinju na društvenim mrežama, evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da postavite sjajnu početnu kampanju.



Savjet br. 1: Budite jedan od njih

Prije nego počnete oglašavati svoje proizvode ili usluge na društvenim mrežama, morat ćete postaviti račun. Višestruki računi su poželjni, iako to može oduzeti mnogo vremena. Uvijek imate mogućnost korištenja pseudonima kako biste zaštitili svoju osobnu privatnost. Adresa e-pošte bit će potrebna za izradu i potvrdu vašeg računa. Ako planirate postaviti različite račune, a društvena mreža kojoj se planirate pridružiti ograničava korisnike na samo jednu adresu e-pošte po računu, najbolji bi pristup bio stvoriti različite račune, ali s identičnim nazivima tvrtki. Na taj način možete otvoriti više identiteta na društvenoj mreži i još uvijek ostaviti online posjetiteljima način da prepoznaju vaš proizvod ili uslugu.

Ako ste uspješni u ovom koraku, dobit ćete, putem e-pošte, sistemski generirani URL prema vašem online profilu identiteta. Međutim, neke web stranice zahtijevaju od korisnika da personaliziraju svoju web adresu i sadržaj profila.

Savjet # 2: Ne zaboravite slike

Jedna od prvih stvari koju će online korisnici primijetiti ili vjerojatno provjeriti je odjeljak sa slikama vašeg računa. Vizualni okusi svakako će stvoriti raspoloženje posjetitelja. Osobne slike neće poslužiti samo ako imate više računa. Morate imati puno fotografija za dijeljenje ili vjerojatno posuditi neke slike od prijatelja ili upotrijebiti korporativne slike za prikaz na svojoj web stranici.

Savjet # 3: Ispunite svoj profil

Jedan od najboljih načina da vas pretražuju na društvenim mrežama je ispunjavanje vašeg korisničkog profila. Neki podaci o korisniku bi vjerojatno mogli biti popunjeni u trenutku kada registrirate svoj račun. Ipak, postoje neki detalji koje stranice društvenih mreža ostavljaju korisniku da kasnije ispuni. Provjerite sadrži li vaš korisnički profil personalizirane podatke. Društvene mreže koriste te podatke za kategorizaciju korisnika prema lokaciji, dobi, spolu, interesima itd.



Savjet # 4: Ne postavljajte previše oglasa.

Budite oprezni s postavljanjem previše marketinških oglasa na svoj korisnički profil jer većina korisnika ne voli posjećivati web-mjesta ili račune na društvenim mrežama punim neželjene pošte ili oglašavanja. Provjerite može li vaš korisnički profil doprijeti do interesa vašeg online posjetitelja. Nemojte kreirati korisnički račun samo radi izgradnje marketinške košnice. Uložite malo truda da svoj račun učinite personaliziranijim i to će navesti više korisnika da ga posjete. A više prometa trebalo bi značiti da korisnici znaju više o vama i vašim proizvodima ili uslugama.

Društveno umrežavanje doista je izvanredna tehnologija koja može pružiti web marketingu neke prednosti i dati im, ne samo promet, već i bolje rangiranje u tražilicama za njihovu stranicu.



Štedne žarulje mogu uzrokovati rak

Američki istraživači sa Sveučilišta Stony Brook (New York), koji su proveli nekoliko studija učinka zračenja štednih svjetiljki na ljudsko tijelo,

4 zablude o ljepoti

01. Za ljepotu se mora trpjeti Ovo je čista zabluda naravno složit će te se? Da biste imali savršen oblik

Tko je to higijeničar?

HIGIJENIČAR – Jedan od učenika (odabire ga cijeli razred) u osnovnoj školi koji je kontrolirao čistoću svih u razredu. Svaki