HEKLANJE

Izloženost kućnog poslovanja na Yahoou!

TEMU APP 100 E KUPON

Svatko tko je ikada bio na internetu čuo je za Yahoo! Ako niste, onda prestanite čitati i idite u posjet odmah. Yahoo je toliko popularno mjesto da moja alatna traka za rangiranje web-mjesta iz Alexe prikazuje broj “1” ispod rangiranja web-mjesta…to je popularno. Stoga bi vjerojatno bila dobra ideja da se malo izložite na Yahoo! za vaš kućni posao.

Evo sjajnog načina da stanete na početak trenda. Ako nikada niste čuli za podcast, svakako biste trebali ubrzati što je to. Ukratko, to su arhivirane audio datoteke obično u mp3 formatu koje možete preuzeti na svoj uređaj za reprodukciju kao što je iPod. Hosting tih datoteka naziva se podcasting. Ljudi vas mogu slušati kad god im to odgovara.



Podcasting je u povojima krajem 2005. Da, ima puno podcasta, ali korisnika je vrlo malo u usporedbi s ukupnim brojem korisnika interneta i iPoda. Dakle, kako Yahoo! uklopiti se? Pa, jedna od stvari u vezi s podcastovima jest da ih je obično bilo teško pronaći ili pretraživati. Niti jedna od glavnih tražilica nije učinila mnogo s njima u trenutku pisanja ovog teksta.

Unesite Yahoo! Sada možete otići na http://podcasts.yahoo.com i tražiti što god želite. Mnogi od podcastova su vokalne prirode, kao što su upute ili stare nastavne vrpce. Evo vaše prilike – kućno poslovanje vrlo je često pretraživana tema na bilo kojoj tražilici, pa je samo pitanje vremena kada će se često pretraživati na Yahoo! podcast mjesto također. Možete privući promet na svoje web mjesto tako da izradite vlastite podcaste i pošaljete ih na web mjesto koje Yahoo! pretraživanja kao što je iPodder.

Vjerojatno neko vrijeme neće biti nevjerojatne količine konkurencije za vaš kućni posao. U međuvremenu, imate priliku biti korak ispred i biti viđeni kao stručnjak. Bit ćete stručnjak u trenutku kada svi drugi shvate da bi se i oni trebali baviti podcastingom. Na web stranici postoji sjajan članak o tome kako započeti s podcastingom

Ovo vrijeme u podcastingu je poput vremena sredinom 90-ih kada ste uz samo malo truda mogli lako postići odličan rang u tražilicama. Vaša kućna tvrtka može biti sjajno izložena – ne propustite vožnju!

Kako provjeriti povijest automobila?

Danas, kada razmišljate o kupnji rabljenog automobila, ključno je osigurati da donesete informiranu odluku. Povijest automobila može vam pružiti ključne