HEKLANJE

Jeste li izgubili svoje kreditne kartice?

TEMU APP 100 E KUPON

Ako ste ikada izgubili novčanik ili torbicu sa svojim kreditnim karticama u sebi, znate taj osjećaj straha koji vas obuzima. Svi smo čuli toliko o krađi identiteta da je gubitak kreditne kartice dovoljan da u svakome izazove strah od Boga. Ako izgubite svoje kreditne kartice, nemate vremena za gubljenje kada je u pitanju njihovo prijavljivanje. Htjet ćete odmah stupiti u kontakt s tvrtkom za kreditne kartice, čim primijetite gubitak. Što prije prijavite gubitak tih kreditnih kartica, manje ćete morati platiti. Ako ste dovoljno sretni da prijavite gubitak kreditne kartice prije nego što ih iskoristi kradljivac identiteta, nećete morati platiti ništa bez obzira na to koliko naknadno naplate s računa vaše kreditne kartice.

Sve informacije koje će vam trebati kada izgubite kreditnu karticu trebali biste držati pri ruci. Možda biste mogli započeti datoteku ili upotrijebiti određeni ormar za ove informacije. Trebali biste imati brojeve računa svojih kreditnih kartica kao i broj svake tvrtke koja izdaje kreditne kartice. Možda ćete također morati imati pri ruci svoj broj socijalnog osiguranja kako biste dokazali da ste ono za što se predstavljate kada otkažete svoje kreditne kartice.



Nakon što su vaše kreditne kartice ukradene, također ćete morati pažljivo pratiti izvode kreditnih kartica. Ovo je jedan od načina na koji možete biti sigurni da je tvrtka koja vam je izdala kreditnu karticu poništila vaše kreditne kartice kako je i trebala. Dobivanjem kopije vašeg kreditnog izvješća također ćete moći vidjeti jesu li iz vašeg kreditnog izvješća izbrisane sve lažne transakcije. Ne želite da vam gubitak kreditne kartice uništi kredit.

Maloprodaja odjeće na Baliju

Uvod Odjeća je velika ulaznica u cijelom svijetu. Bez obzira u kojoj kulturi živite, kojim jezikom govorite, kojeg ste spola

Krema protiv bora

Iako bore mogu biti znak iskustva i mudrosti, većina ih ljudi radije ne bi imala . Međutim, koža stari po