HEKLANJE

Jeste li tražili poticaje za CAT alate

TEMU APP 100 E KUPON

Pozdrav svima, a posebice prevoditeljima paušalcima. Vama se obraćam. Ima li među vama onih koji su (ako su koristili poticaje) tražili poticaje za CAT alate (ja razmišljam i SDL trados studio) i za rječnike?
A ukoliko imate neki drugi savjet vezano za troškovnik, pucajte.
Hvala unaprijed.
Ja sam kupila Trados, Adobe i Abbyy (windowse i office isto), prošlo sve bez problema. Rječnike nisam uključila, ali jesam edukacijske radionice i seminare za prevoditelje (npr. Integra ima vrlo korisne seminare). Ja sam trados, windows i office. Pokusala i edukacijske radionice u integri, ali to mi na kraju nisu odobrili (2019.) Ja planiram uzeti, software su mi sav rekli da će proći (trados, windows, office itd), riječnike sam stavila u ono što sama planiram financirati da pokažem dobru volju sudjelovati u troškovima . Meni su odobrili Trados (+ edukacija) i ostale softverske kerefeke, a uspjela sam dobiti i download Duden riječnike 🙂 Uza svaku stavku sam pisala podrobno pojašnjenje zašto mi treba (npr. “…naravno da posjedujem odgovarajuće rječnike u obliku knjige bla, bla… ali zbog rada na terenu potrebni su mi specijalizirani rječnici koje trebam imati instalirane na računalu…”). Svašta su mi odobrili što je savjetnik na burzi najprije odbijao: udžbenike i radne bilježnice (ja nudim i poduku) i edukativne igre naručene iz Njemačke itd. Samo sam se čestito naradila da sve to pojasnim. Odobrili su mi i vanjski hard, pisač, skupu tipkovnicu, laptop i monitor, ali su odbili kabele za povezivanje monitora i laptopa.

Analiza web stranica

Bez obzira na to dali imate Internet stranicu ili je tek namjeravate napraviti možete naručiti analizu web stranica. Analiza web