HEKLANJE

Automatski odgovori – moć pristupa instanci

TEMU APP 100 E KUPON

U većini tradicionalnih tvrtki vjerojatno ćete pronaći recepcionera koji može odgovoriti na specifična pitanja o poslovanju ili može usmjeriti klijente do odgovarajućeg odjela za pomoć. U automatiziranijim uredima sustav govorne pošte može ublažiti velik dio nagađanja u lociranju pravog odjela (iako se postupak može činiti pomalo bezličnim).

Neke od većih tvrtki za e-poštu također imaju telefonske linije s osobljem, ali za mnoge vlasnike tvrtki za e-trgovinu troškovi unajmljivanja osoblja za telefoniranje mogu učiniti pokretanje tvrtke gotovo nemogućim.



Automatski odgovori su posebno korisni za ovu situaciju. Mnoge tvrtke već koriste automatske odgovore kako bi pružile ključni element u korisničkoj službi – potvrdu da postoji problem koji treba riješiti. Nakon toga slijedi personalizirana e-pošta ili telefonski poziv za rješavanje problema.

Automatski odgovori također su korisni za dostavu biltena ili e-tečaja.

Jedno područje koje možda nije tako istaknuto, ali može biti vrlo učinkovito sredstvo korištenja automatskog odgovora, je opskrba informacijama.

Kako se ovo razlikuje od ecoursea?

E-tečaj je unaprijed razvijen niz informacija koje klijentu pomažu da sazna više o proizvodu ili usluzi koju nudite. Opskrba informacijama u obliku automatskog odgovora može omogućiti klijentima da kliknu na specifična pitanja koja se odnose na korištenje stranice ili druge informativne potrebe u vezi s vašom stranicom i da dobiju informacije koje su im potrebne u roku od nekoliko minuta.

Istina je da biste mogli staviti poveznicu na ove informacije na svoju web stranicu, ali automatski odgovor za neke od ovih informacija može rezultirati povećanim organskim popisom za marketing putem e-pošte. Međutim, primarni razlog za korištenje proširenih automatskih odgovora ima veze sa sposobnošću da ovaj proces rezultira poboljšanim naporima u pružanju usluga korisnicima.

Ako možete pronaći načine da odmah pomognete svojim klijentima, vidjet ćete da korisnici vide vaše online poslovanje u pozitivnijem svjetlu.



Ne znam za vas, ali kada tvrtki pošaljem e-poruku tražeći odgovore koje ne mogu pronaći na mreži i čujem se od njih nekoliko dana kasnije, već sam zaboravio što sam htio i vjerojatno sam se odvažio na druge web-mjesta za kupnju nečega što sam vjerojatno mogao kupiti na izvornom web-mjestu samo da sam na vrijeme dobio informacije koje su mi trebale.

Automatski odgovori mogu se koristiti u različite svrhe i vjerojatno će vaši klijenti uživati u blagodatima trenutnog pristupa informacijama.

Poslovno kreditno izvješće

Kao i druge vrste kreditnih izvješća, kreditni ured također održava vaše poslovno kreditno izvješće. Izvješće o poslovnoj kreditnoj sposobnosti kratki