HEKLANJE

Jesu li affiliate programi dobre poslovne prilike?

TEMU APP 100 E KUPON

Partnerski programi izvrsne su poslovne prilike, ali i izvrsna poslovna ideja. Evo izložnice. Pridružite se pridruženoj tvrtki i oni vam daju jedinstveni URL pod nazivom “Affiliate Link”, koji samo vi imate. Kada ljudi kliknu na vašu affiliate vezu, to ne samo da ih vodi na vašu affiliate web stranicu, već također upozorava affiliate tvrtku da ste tu osobu uputili na njihovu web stranicu. Ako ta osoba nešto kupi, bit će vam plaćena provizija kao nagrada za stvaranje posla za tu tvrtku. Provizije mogu iznositi čak 75%! Zvuči li vam to uzbudljivo? Ako je tako, čitajte dalje!

Kako možete pronaći affiliate program? Postoji doslovno 1000 web stranica željnih novih suradnika. Jedan od načina je pretraživanje za “affiliate programe” pomoću tražilice kao što je Google. Drugi način je pridružiti se ClickBank-u. ClickBank radi sa 100 pridruženih tvrtki. Nakon što se pridružite ClickBank-u, tada s popisa birate podružnice s kojima je ClickBank povezan. Zatim promovirate affiliate link koji je kombinacija ClickBank-a i bilo koje affiliate stranice koju promovirate. ClickBank tada plaća vama umjesto tvrtki čiji ste suradnik. Također možete pronaći poveznicu obično označenu kao “povezane tvrtke” na web-mjestima koja imaju partnerske programe. Ovu vezu obično ćete pronaći na samom dnu početne stranice u vrlo maloj veličini teksta.



Ovisno o tome kojem se partnerskom programu pridružite, plaćat će vam tjedno, dvotjedno, mjesečno ili dvomjesečno, ali najčešće dvotjedno ili mjesečno. Obično će vam dati opciju kako ćete biti plaćeni čekom tvrtke ili elektroničkim bankovnim prijenosom. Više volim elektronički bankovni prijenos jer je plaćanje trenutno i ne morate brinuti da će vam ček biti izgubljen ili ukraden.

Po mom mišljenju, najbolja stvar kod vođenja podružnice je ovo. Kada vodite tvrtku, bilo koju tvrtku zasnovanu na internetu ili ne, morate se baviti nizom stvari uključujući, ali ne ograničavajući se na, inventar, skladištenje, pakiranje, otpremu, pritužbe, povrate, telefonske pozive, e-poštu, čekove i kreditne kartice da spomenemo samo neke. Kada ste affiliate, “oni” se brinu za sve to umjesto vas! Vaš jedini posao je reklamirati ih. Nakon što nekoga usmjerite na svoju affiliate web stranicu putem svoje affiliate veze, vaš je posao gotov. Oni će preuzeti odatle. Što može biti slađe od posla?!

Oglašavanje vaše affiliate veze može se postići na više različitih načina. Google AdWords je jedan od načina. Slanje članka je još jedan način. Postoji 1000 stranica za podnošenje članaka na koje možete besplatno slati svoje članke. Kao primjer možete pogledati IdeaMarketers. Kliknite na vezu u gornjem desnom dijelu njihove početne stranice pod naslovom “Saznajte kako ova stranica radi.” Brojni su načini na koje možete pronaći druga mjesta za slanje članaka koja su previše brojna da biste im pristupili ovdje, pa ću samo reći da je jedan način pretraživanje pomoću bilo koje tražilice i upisivanje “Mjesta za slanje članaka”. Drugi način da dopustite da vaša affiliate veza bude poznata svijetu je putem foruma za raspravu. Jedan od najboljih je forum AssociatePrograms.com. Forumi za raspravu omogućuju vam da priložite datoteku s potpisom na dno svih svojih postova, gdje možete uključiti svoju affiliate vezu.

U redu. Razgovarali smo o svim uzbudljivim aspektima pridruživanja affiliate programu kao što je primanje provizija od čak 75%, bez potrebe za rješavanjem inventara, skladištenja, pakiranja, otpreme, pritužbi, povrata, telefonskih poziva, e-pošte, čekova ili kreditnih kartica itd. ., primajući isplatu najčešće dvotjedno ili mjesečno i obično imate izbor plaćanja čekom ili elektroničkim bankovnim prijenosom. Također smo razgovarali o tome kako oglašavati svoju affiliate vezu koristeći malo ili nimalo novca. Sada je na vama. Zvuči li vam dobro imati affiliate business? Ako je tako, pronađite, pridružite se i promičite svoju affiliate tvrtku i/ili tvrtke koristeći se ovdje razmotrenim tehnikama. I zapamtite, affiliate programi su nevjerojatne poslovne prilike kao i izvrsna poslovna ideja!

Kućne poslovne prijevare

Pokretanje kućnog posla lako je pretvoriti u stvarnost, ali postoji mnogo prijevara na internetu zajedno s legitimnim ponudama za posao.