HEKLANJE

Jesu li profesionalne sportske uniforme prevelika svetinja za logotipove tvrtki?

TEMU APP 100 E KUPON

U članku prošlog mjeseca u New York Timesu, NBA je priznao da razmatra dopuštanje logotipa na uniformama igrača. Ovo ne bi trebalo iznenaditi nikoga tko je upoznat sa sportskim poslom; i da, sport je zarađivanje novca. Samo pročitajte ovaj citat Marka Cubana, vlasnika Dallas Mavericksa, o stavljanju logotipa na NBA uniforme.

“Sve što stvara nove izvore prihoda dobro je i za momčadi i za igrače”, rekao je. “NBA je biznis.”



Eto ga.

Košarka nije prva industrija koja je dovedena u iskušenje financijskim prednostima logotipa na uniformama. Sjećate se kontroverze koja je okruživala prijedlog promoviranja ‘Spidermana 2’ kroz Major League Baseball? Ideja je bila privući mlađu publiku na bejzbolske utakmice stavljanjem loga Spidermana na bazu s. Na kraju je ideja odbijena, ali će se ovakvi prijedlozi nastaviti i prije ili kasnije će poslovni ljudi u sportskoj industriji popustiti.

Treba li to smatrati sramotom — kršenjem tradicije? Pojeftinjuju li logotipi sport? Prije nego što ljutito protestirate protiv ove monstruoznosti, razmislite o ovome.

Godinama je NASAR dopuštao tvrtkama sponzorima da lijepe svoje logotipe na kacige, uniforme i automobile, a NASCAR postaje jedan od najpopularnijih sportova u zemlji. U Europi svi veliki nogometni klubovi imaju sponzore koji stavljaju svoje logotipe na dresove igrača.

Sponzorstvo tima je industrija koja donosi milijune dolara godišnje. Samo je pitanje vremena kada će NBA, NFL, NHL i MLB odustati od uniformi s logotipom. I to nije sramota – to je posao.

Što je okretni moment?

Okretni moment, također poznat kao moment sile ili obrtni moment, igra ključnu ulogu u mehanici vozila. On predstavlja silu koja

Audio Streaming: Lako snimanje

Postojalo je vrijeme kada je bilo teško učinkovito distribuirati audio preko Interneta jer je softver koji se koristio za slušanje