HEKLANJE

Jesu li vrhunske web stranice dobre za sve?

TEMU APP 100 E KUPON

Najpopularnije web-mjesta popisi su web-mjesta usmjereni na zajedničku temu, na primjer isječke, kućne ljubimce, glazbu itd.

Web-mjesta na ovim popisima poredana su po redoslijedu “glasova” – web-mjesto koje dobije najviše glasova dobiva prvo mjesto, web-mjesto koje dobije 2. najveći broj glasova dobiva drugo mjesto i tako dalje. Sustav glasovanja je jednostavan; svaki član najbolje web stranice postavlja poveznicu natrag na najglavniju web stranicu na svoju stranicu i za svakog posjetitelja koji klikne vezu, stranica dobiva jedan glas.



ŠTO SU TOP WEB STRANICE?

To je stranica s vezama koja rangira stranice članova prema količini prometa koji šalju. Obično rangiraju popis od 10 do 100 najboljih stranica usredotočenih na zajedničku temu, na primjer zdravlje, posao, glazbu itd.

Web-mjesta na ovim popisima poredana su prema “glasovima” – ili preporukama. Najbolji refereri dobivaju jedan svoj banner besplatno naveden u odjeljku s najboljim web stranicama.

Najbolje web stranice imaju tri zajednička područja:

Dobivam puno pitanja od aktivnih članova u svojoj donjoj liniji da ne vide korist od korištenja razmjene prometa jer su proveli puno vremena surfajući za kredite.

Kao što se kaže, prometne razmjene će isporučiti promet. Što se na više razmjena prometa pretplatite, to će vaša poveznica, banner ili čak stranica biti vidljivija i veće su šanse da prodate svoj proizvod, usluge ili pretplaćene članove.

U mrežnom marketingu dvije su stavke vrlo važne, proizvod ili usluga i članovi. Ako ne regrutirate članove u program za članstvo, nikada nećete dobiti proviziju iz matrice i nikada nećete prodati sebe ili proizvod.



Pretpostavimo da imate vlastiti proizvod. Ne biste li željeli da vaš proizvod vidi što više potencijalnih kupaca? To možete postići samo oglašavanjem svog proizvoda. Naravno, kada imate dovoljno novca, možete potrošiti puno na tradicionalno oglašavanje, ali pitanje je hoće li vaš proizvod vidjeti ciljana publika.

Razmjenu prometa intenzivno koriste ljudi koji se bave Internet marketingom. Činjenica je i da samo 3 posto uspije u ovoj industriji. Ako ciljate svoj proizvod, koji cilja na one neuspješne trgovce, tada ćete imati velike šanse da uspijete prodati svoj proizvod ili uslugu.

Programi koji kažu da ne morate zapošljavati, ne morate prodavati su po mom mišljenju sranje. Oprostite na mojim riječima, ali svatko želi imati pozornost i svatko se u poslu oslanja na više od jednog kupca ili više od jednog proizvoda za prodaju.



Naravno, regrutiranje se ne oslanja samo na razmjenu prometa, možete regrutirati na različite načine, ali činjenica je da ćete svoje prve prijave dobiti od frustriranih ili neuspješnih trgovaca.

Naučili su me da moram surfati za kredite (kao besplatni član) oko 20 minuta za svaku razmjenu na dnevnoj bazi. Pretplatio sam se na oko 42 razmjene prometa, tako da bi u mom slučaju to bilo 14 sati surfanja dnevno. Međutim, postoje alati koji mogu učitati više razmjena prometa odjednom i smanjiti vrijeme potrebno za surfanje. Mala računica: ako surfam trima razmjenama prometa po 30 minuta u isto vrijeme, onda sam gotov za 7 sati surfanja i dobit ću najmanje 100 bodova po motoru. Stranica koju promovirate vidjet će se 4200 puta dnevno na razmjeni prometa. Dakle, imat ćete 4200 šanse da se vaš proizvod proda, ili ćete imati priliku da se 4200 članova prijavljuje. Recimo da dobijete samo 1% povrata što je 42 člana dnevno ili 42 prodana proizvoda dnevno. Ako prodam knjigu za 10,00 dolara, moj prihod će biti 420,00 dolara za 7 sati surfanja. 420,00 USD dnevno je gotovo 3000,00 USD tjedno. A ciljam samo na 1% od 4200 rotacija moje prodajne stranice.
U slučaju članova 42 člana dnevno 294 člana tjedno može znatno smanjiti vaše sposobnosti surfanja. Članovi koji se prijave pod vašim će vam isporučiti kredite i stoga više ne morate toliko surfati.
Što više razmjena prometa koristite, što više URL-ova za programe možete koristiti (BESPLATNI članovi ograničeni su u prikazu URL-ova) to ćete više biti izloženi.
A ako koristite više od jednog izvora, razmjenu prometa, oglašavanje ili marketinške tehnike, stvarno možete zaraditi izvrstan prihod.

Vrijedi li 7 sati dnevno 3000,00 dolara prometa tjedno? Vjerujem da je tako. Mislim da ovaj članak opisuje zašto je potrebno koristiti razmjenu prometa.
Popis razmjena prometa možete pronaći na www.janhultermans.com/trafficexchanges/default.asp



Teta Janja traži posao!

Teta Janja traži posao! Ima 60ak godina, prije je bila krojačica, a zadnjih 15 godina bavi se čuvanjem starijih ljudi.

SANITARNA ISKAZNICA

Zanima me ima li netko informaciju gdje se može obaviti pregled da se dobije važeća sanitarna (masaža)? Zvala sam zavod

Partnerski programi

Pokrenite partnerske programe za preostali prihod online. Postoje web hostovi koji plaćaju preostalu affiliate proviziju članovima koji se prijave pod