HEKLANJE

Kako besplatno dobiti svoj kreditni rezultat

TEMU APP 100 E KUPON

Želite li znati kako besplatno doći do svoje kreditne sposobnosti? Ovdje ćete pronaći savjete i savjete odvjetnika.

Prvo što morate znati je da morate biti iskreni, ali ipak prikriti najcrnji dio svojih financija i računa. Detaljno o svim bolovanjima, otpustu, nesrećama, oporavku i zaostalim porezima.



Kada trebate razmotriti bankrot, pažljivo razmislite. Najbolje je da nakon prijave ne stvorite nikakav drugi dug ili kredit, jer ako to učinite, možda ih nećete moći otplatiti u stečaju. Štoviše, nemojte otkrivati gdje radite ili gdje bankujete. Ne želite da vam ove informacije stvaraju probleme ako netko dobije presudu protiv vas — pružanjem ovih informacija učinili ste njihov zadatak puno, puno jednostavnijim.

Jasno odgovorite na pitanja i upite, ali ne dajte druge komentare. Umjesto da šaljete ček iz svoje banke, nabavite novčanu uputnicu ili blagajnički ček kako biste zaštitili ime svoje banke. Ono što ovdje želite učiniti je učiniti vaš kreditni rezultat nultim. Kada želite uzeti u obzir odvjetnika, uvijek imajte na umu da iako odvjetnik ima utjecaja i može dobro obaviti posao, košta mnogo novca. Osim toga, nemojte ga unajmiti osim ako ste jako zaduženi i imate razumne šanse za vrlo dobar posao.

Ako ipak morate platiti odvjetnika, ponekad na kraju izgubite ono što izdvojite u dogovoru. A kada vas za isti dug kontaktira više od jednog vjerovnika, to gotovo sigurno znači da je dug prodan drugi put i da ste dobro izbjegli prvog utjerivača. Drugim riječima, teško ste se uhvatiti u ruke, pa je dug već postao nevjerojatno star. Štoviše, mnogi sekundarni i tercijarni sakupljači u ovoj bi fazi mogli biti voljni prihvatiti 40-55 centi za dolar, a vjerojatno čak i manje. Kada kolekcionar pristane riješiti za manje, provjerite je li to također navedeno u vašem kreditnom izvješću i izvodu.

Osim toga, možete imati poreznih komplikacija na dug. Svaki otpis od 500 USD ili više smatra se dobitkom za vas kao potrošača. Vjerovnik će vama i poreznoj upravi poslati obrazac pred kraj porezne godine. Zato se riješite svojih dugova na bilo koji način. Ako je ikako moguće, pokušajte razraditi plan otplate kako biste se riješili svojih dugova. A ako se dogodi da je kamata previsoka, a ne možete se praktički razdužiti sljedećih 5 ili 6 godina, razmislite o kreditnom savjetovanju.

Feng shui

Feng Shui je tradicionalna kineska vještina uređenja prostora i života u skladu sa okruženjem. Umijeće promatranja prirodnih formi također se