HEKLANJE

Odabir stručnog kirurga za rinoplastiku

TEMU APP 100 E KUPON

Jedna od najvažnijih stvari koju ljudi koji se planiraju podvrgnuti operaciji nosa moraju uzeti u obzir je odabrati pravog kirurga za rinoplastiku koji će izvesti zahvat. Kao opća činjenica u području plastične kirurgije, kirurzi rinoplastike su kozmetički kirurzi koji su specijalizirani za rinoplastiku i revizijsku rinoplastiku — kirurške postupke koji mijenjaju strukturu nosa kako bi se poboljšao njegov izgled ili ispravili određeni deformiteti.

Praktično je bitno da budući pacijenti odaberu pravog kirurga za rinoplastiku prije nego što se podvrgnu preoblikovanju nosa. Izbor koji pacijent napravi u ovom trenutku mogao bi uvelike pridonijeti ishodu koji on ili ona želi postići. Zapravo, uspjeh ili neuspjeh bilo koje operacije može ležati u rukama odabranog estetskog kirurga koji izvodi zahvat. Stoga ova odluka mora biti pažljivo promišljena, a pacijenti moraju provesti određena istraživanja o tome kakvom će plastičnom kirurgu povjeriti svoje tijelo.



Prvo i najvažnije, upečatljiv dokaz stručnosti plastičnog kirurga je njegova ili njezina potvrda odbora. Certifikacija odbora važan je aspekt odabira kirurga za rinoplastiku. Kirurg za rinoplastiku certificiran od strane Američkog odbora za plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju lica (ABFPRS) naglašava da je takav kirurg zadovoljio rigorozne standarde ABFPRS-a i da je vrijedan pažnje u smislu vještina i iskustva.

Kako bi dobio certifikat ABFPRS, plastični kirurg treba završiti odobreni staž nakon završetka medicinske škole u jednoj ili dvije kirurške specijalnosti s fokusom na plastičnu kirurgiju lica. Ove specijalnosti mogu uključivati otorinolaringologiju ili plastičnu kirurgiju.

Zatim, kirurg za rinoplastiku mora steći prethodnu certifikaciju za bilo koju od gore spomenutih specijalnosti putem Američkog odbora medicinskih specijalnosti ili Kraljevskog koledža liječnika i kirurga u Kanadi. Također, on ili ona moraju imati prihvatljivu evidenciju o najmanje dvije godine kliničkog iskustva uključujući operativna izvješća o najmanje 100 plastičnih operacija lica.

Uz to, kirurg rinoplastike također mora obaviti dvodnevni pregled, zajedno s odgovarajućom licencom i pretplatom na Etički kodeks ABFPRS.

Kroz ove smjernice, ABFPRS može osigurati da je prilikom izdavanja certifikata plastičnom kirurgu izvršena temeljita procjena kirurgovih vjerodajnica. Na taj način pacijenti su zaštićeni od opasnosti koje mogu prouzročiti nekompetentni plastični kirurzi.

Nadalje, pacijenti također mogu pogledati dosije plastičnog kirurga. Plastični kirurg koji je napravio mnogo uspješnih operacija nosa puno je vjerodostojniji od onoga koji je napravio samo nekoliko, unatoč prisutnosti certifikacije odbora. Kirurzi koji su izveli mnoge zahvate rinoplastike imat će više vremena za usavršavanje svoje vještine i često su vještiji u rješavanju komplikacija koje mogu nastati tijekom operacije.

Naposljetku, bolničke privilegije kirurga također mogu biti dobar pokazatelj njegove stručnosti, jer bolnice obično daju privilegije samo pouzdanim kirurzima.



Sve ove kvalifikacije u kombinaciji s brižnim i brižnim stavom učinile bi izvrsnog kirurga za rinoplastiku.

Toplice – čisto uživanje

Lječilišta su mjesta na koja možete otići na niz zdravstvenih tretmana, namijenjenih opuštanju i oslobađanju od stresa. Oni su suvremeni

Učinci Pueraria Mirifica

Smatrate li da ćete iz ovog članka naučiti dovoljno da vam pomogne s predmetom koji je pri ruci? Pueraria mirifica