HEKLANJE

Kako biti lijepa s malim budžetom

TEMU APP 100 E KUPON

Prošli su dani kada ste zapravo morali zaraditi na crvenom tepihu samo da biste izgledali blistavo. Svakodnevica ne uključuje glamurozne haljine i dijamantne naušnice od milijun dolara, ali žene se ipak žele osjećati tako lijepo. S izuzetkom frizure, kod kuće možete raditi većinu stvari koje se mogu raditi u skupim salonima za nokte, solarijima i kozmetičkim salonima. Najbolje od svega, možete postići izgled koji želite uz budžet koji si možete priuštiti.

Svaka žena voli izgled savršeno njegovanih noktiju, ali malo njih ima vremena ili budžeta za počastiti se redovitim posjetom salonu. Za manje od 5,00 dolara, žene mogu uređivati vlastite nokte kod kuće i, uz praksu, izgledat će jednako fantastično kao bilo koja profesionalna manikura. Bočica čistog bijelog laka za nokte, koji može koštati samo 2,00 USD, zajedno sa svijetlom ili prozirnom baznom bojom (obično prozirno ružičastom ili nekom drugom neutralnom nijansom) poslužit će. Nanesite bazni lak na cijeli nokat u 1-2 sloja. Ako prvi sloj nije dovoljno taman, nanesite drugi i pustite da se osuši prije dodavanja vrha. Kada koristite bijeli lak za vrh, vrlo je važno pratiti prirodnu krivulju vrha nokta prilikom lakiranja. Ako su vam nokti kratki, možda je u redu dodati vrlo mali vrh s bijelim lakom, ali nemojte pretjerivati. Ukupna cijena dviju bočica laka za nokte može biti ispod 5,00 dolara ako pažljivo kupujete i, najbolje od svega, trajat će dovoljno dugo da možete napraviti mnoge manikure kod kuće. Kada vas netko pita gdje uređujete nokte, možete sa smiješkom reći “kod kuće”.



Jeste li ikada imali mrlju ili neku drugu nepravilnost na koži? Naravno da jesi, zajedno sa svima ostalima. No, malo tko zna da korektor nije jedini način da sakrijete one sitne nedostatke koji nam se prikradaju. Ako koristite sveobuhvatnu podlogu/puder za šminku, možete postići glatko i besprijekorno nanošenje tako da navlažite spužvicu za šminkanje. Prije nego što je provučete kroz puder, držite spužvicu pod mlazom vode i nježno je stisnite. Kada je šminka na spužvici, ona će pružiti bolju pokrivenost od tipične suhe spužvice. Ovim postupkom možete besprijekorno prikriti crvenilo, akne, svijetle pjegice, vene, pore itd.

Mnogi pojedinci pate od suhe kože koja svrbi. To vrijedi i za zimske i za ljetne mjesece. Može biti teško odabrati hidratantnu kremu koja će također pomoći u ublažavanju bolova suhe, ispucale kože. Pacquin Plus krema za suhu kožu, koja košta 6,00 USD za 8 oz. spremnik, trenutno rješava ovaj problem.

Umjesto da potroše puno novca na mjesečnu članarinu u teretani, mnogi fitness gurui smatraju da će svakodnevna 30-minutna šetnja pomoći u sagorijevanju kalorija i u isto vrijeme otjerati osjećaj nelagode. Oduvijek poznato kao popularna kardiovaskularna vježba, hodanje će također pomoći pojedincima da postignu bolju ukupnu razinu kondicije bez brige o drugim opasnostima povezanim s korištenjem nekih vrsta opreme za vježbanje. Osim toga, hodanje je besplatno pa možete uštedjeti novac koji biste inače potrošili na članarinu u teretani i kupiti kupaći kostim kako biste pokazali svoju novu figuru.

Uz malo planiranja i proračuna, svaka žena može izgledati kao da je spremna za crveni tepih bez trošenja bogatstva. A što se tiče dijamantnih naušnica, radije se odlučite za kubni cirkonij. Oni su puno jeftiniji i nemaju inkluzije.

Prednosti e-knjiga

Internet nam je donio mnoge sjajne stvari, uključujući strujanje glazbe, online kupovinu, elektroničko plaćanje računa i mnoge druge korisne aplikacije.