HEKLANJE

Prednosti e-knjiga

TEMU APP 100 E KUPON

Internet nam je donio mnoge sjajne stvari, uključujući strujanje glazbe, online kupovinu, elektroničko plaćanje računa i mnoge druge korisne aplikacije. Jedna stvar za koju smatram da je često zanemarena, ali vrlo vrijedna su e-knjige. Osobito e-knjige iz područja nefikcije/samopoboljšanja.

Baš kao što postoje mnogi sjajni glazbenici koji nikada neće dobiti ugovor – postoje tisuće velikih autora koji nikada neće dobiti veliku knjigu. Zahvaljujući internetu i e-knjigama – možemo doprijeti do umova ovih velikih autora. Jedna od uobičajenih zabluda je da bi je, ako bi knjiga bila dobra, potpisao veliki izdavač. To jednostavno nije točno. Izdavač može smatrati da informacija nije utrživa kada to doista jest. Mogu postojati brojni drugi razlozi zbog kojih autor e-knjige ne dobije veliku ponudu za knjigu, ali nemojte dopustiti da vas to spriječi da propustite neke sjajne informacije po povoljnoj cijeni.



Autor e-knjige slobodan je pisati ono što uistinu želi i neće biti pod utjecajem izdavača, publicista ili bilo koga drugoga. E-knjige obično sadrže mnogo više od tiskane knjige. Ponekad imaju radne listove za ispis, izbornike, popise, afirmacije ili bilo koji broj drugih korisnih stavki koje se odnose na određenu temu e-knjige. Za razliku od mainstream autora, autori e-knjiga često su dostupni i rado će odgovoriti na vaša pitanja o njihovoj e-knjigi.

E-knjiga se kupuje izravno s web stranice i zatim se odmah preuzima na vaše računalo. Možete ga pročitati na zaslonu računala ili ga ispisati i ponijeti sa sobom. Možete povećati font ako imate problema s gledanjem ispisa, možete ga prenijeti na memorijsku karticu ili neki drugi medij tako da bude prenosiv ili ga možete jednostavno čitati kada imate vremena. Većina e-knjiga dolazi s jamstvom povrata novca i posebnim bonus stavkama.

Potičem vas da isprobate e-knjige. Pronađite temu koja vas zanima i zatim kupujte. Otkrit ćete nove autore, nove vještine, nova ponašanja i možda potpuno novog sebe.

Tučnjave u NBA

Košarka je vrlo uzbudljiv sport za gledanje, a NBA košarka je među apsolutno najboljima. Utakmice s visokim pogocima i visoka

Pojmovnik affiliate marketinga

Affiliate marketing koncept je s vlastitim uvjetima. Da biste započeli, morat ćete znati što posrednici i pridruženi programi predstavljaju kada

Povijest kozmetike, 2. dio

Stoljećima nakon što je egipatsko carstvo izblijedjelo, modna norma diljem svijeta bila je blijeda put. Preplanulo, suncem osušeno lice povezivalo