HEKLANJE

Povećanje povrata od nagradne kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

U redu, prijavili ste se za nagradnu kreditnu karticu. Što sad? Kako možete maksimalno povećati svoje povrate za svoju nagradnu kreditnu karticu?

Ako ste odabrali pravu nagradnu kreditnu karticu, ne biste trebali imati problema s bržim zarađivanjem bodova. Razmislite koju vrstu nagradne kreditne kartice imate i provjerite odgovara li ona vašim potrošačkim navikama. Ako ne, onda još nije kasno za promjenu. Ako još uvijek planirate dobiti nagradnu kreditnu karticu, odvojite vrijeme i odaberite onu koja je najprikladnija za vaše potrebe i stil života.



Dobro odaberite svoju nagradnu kreditnu karticu

Kako inače koristite svoju kreditnu karticu? Koristite li ga obično za plaćanje svojih mjesečnih troškova kao što su namirnice i režije? Odlazi li veliki iznos vašeg proračuna na održavanje automobila i troškove goriva? Ili pak puno putujete i trošite više na hotelski smještaj, najam automobila i avionske karte? Na temelju vašeg životnog stila, možete odabrati hoće li vam biti najbolja kreditna kartica s povratom gotovine, kreditna kartica za benzin ili kreditna kartica za putovanje.

Provjerite svoje kreditno izvješće

Nagradne kreditne kartice s najboljim ponudama nude se samo onima koji imaju izvrsnu kreditnu ocjenu. Provjerite svoje kreditno izvješće i provjerite postoje li neki koraci koje možete poduzeti za poboljšanje svoje kreditne sposobnosti.

Iskoristite uvodnu ponudu od 0%.

Koju god nagradnu kreditnu karticu odabrali, obično postoji uvodna ponuda od 0% koju možete iskoristiti. Najbolji su oni koji daju 0% APR-a i na kupnje i na prijenose stanja za cijelo razdoblje od 12 mjeseci. Većina nagradnih kreditnih kartica dolazi s visokom kamatnom stopom pa ako odaberete onu s 0% godišnje kamatne stope na kupnju i prijenos stanja tijekom cijele godine, to bi bila velika ušteda i pogodnost s vaše strane. Postoje kreditne kartice koje daju razumnu kamatnu stopu čak i nakon što istekne uvodno razdoblje i to je kreditna kartica koju želite imati.

Zatražite dodatne kartice



Neke nagradne kreditne kartice daju dodatne kartice za druge članove obitelji ili čak prijatelje vlasnika kartice. Bodovi zarađeni s dodatnih kartica i dalje idu vlasniku glavne kartice tako da možete zaraditi više nagrada u kraćem vremenu.

Otplatite svoja mjesečna dugovanja na vrijeme

Čak i ako namjeravate zaraditi što više bodova, nemojte koristiti svoju kreditnu karticu za kupnju ako znate da ne možete izvršiti mjesečnu uplatu na vrijeme. Osim ako još uvijek niste unutar uvodnog razdoblja od 0%, tada si možete priuštiti preostali iznos i otplatiti ga za sljedeći mjesec. Ne zaboravite da nagradne kreditne kartice imaju više stope i ako često imate mjesečni saldo, iznos koji plaćate za svoje kamate može vrijediti puno više od vrijednosti nagrada koje stvarno dobivate.



Koristite svoje kreditne kartice za plaćanje režija

Ako vam vaša kreditna kartica daje bod za opće kupnje, onda je iskoristite i karticom platite račune za telefon, struju i kabelsku. Budući da ove račune zaista morate platiti na ovaj ili onaj način, zašto ne biste koristili svoju karticu i istodobno skupljali bodove umjesto plaćanja gotovinom?

Novi sjaj za web razvoj

SEO Delhi Company je relativno novo poslovno područje koje je, kao što ime sugerira, vrlo blisko povezano s tražilicama. Kada

Sve o nevažećem nazivu domene

Nevažeći naziv domene jedan je od uobičajenih slučajeva koji se dogodio u areni naziva domene. Mnogi su strojevi često primijetili