HEKLANJE

Kako čovjek misli i vaš kućni posao

TEMU APP 100 E KUPON

Kako muškarac misli sjajna je mala knjiga Jamesa Allena koja je prepisana modernim i rodno neutralnim jezikom. Ali na bilo kojem jeziku Allen nas uči putu do prosperiteta u našim životima, uključujući i vaš kućni posao. Pa što ti misliš? Ako ste hrabri i stvarno želite znati, pogledajte svoju trenutnu situaciju. Jer vaša trenutna situacija je manifestacija onoga kako stvarno razmišljate. Ovo je suprotno onome kako mislite da mislite. Ako stvarno mislite na prosperitet, onda ćete pokazati prosperitet u svom životu i poslu. Dokazujete li prosperitet u svom poslu? Ako stvarno mislite “nedostatak”, ali to slabo prikrivate mislima o prosperitetu, tada će vaš posao pokazati nedostatak. Ako stvarno mislite: “Ne mogu si to priuštiti!”, onda će to biti vaša stvarnost čak i ako pokušate razmišljati o prosperitetu općenito. Ista je stvar s razmišljanjem ili izgovaranjem “ja to ne mogu” ili “to neće uspjeti”. Ako su to doista vaše osnovne misli prikrivene nekim oblikom pozitivnog razmišljanja, rezultat će biti da to stvarno ne možete učiniti ili neće uspjeti. Dakle, kada pogledate sebe i svoj posao; demonstrirate li nedostatak ili blagostanje?

Suština je dakle da se trebate “njegovati za vrt svog uma, plijeveći sve pogrešne, beskorisne i nečiste misli i njegujući prema savršenstvu cvijeće i plodove ispravnih, korisnih i čistih misli”. „Dobre misli donose dobre plodove, a loše misli donose loše plodove“ (u knjizi). Ovo će zahtijevati malo rada. Ali zbog kojih se misli osjećate loše? To su oni koje treba eliminirati. Zbog kojih se misli osjećate dobro? To su oni kojih treba imati više. Ovaj posao morat ćete obavljati kontinuirano ako želite dobre stvari u svom životu, uključujući kućni posao.



Ponekad će biti teško ili nemoguće izbaciti tu misao o “lošem osjećaju”. Možda ćete to morati maknuti s puta s mišlju o “dobrom osjećaju”. Za bolje rezultate, ova druga misao bi trebala biti potpuno drugačija; poput razmišljanja o prošlom ili budućem odmoru ili drugom posebnom događaju. Razmislite o nekome koga volite i što možete učiniti za njega. Kako vaša tvrtka može bolje služiti većem broju ljudi? Shvaćate li ideju?

Na kraju, okrenite negativne misli poput “Ne mogu si to priuštiti!” okolo i pomislite “Kako si to mogu priuštiti?” ili “Ne mogu to učiniti” u “Kako mogu to učiniti?” ili “to neće raditi” u “Kako mogu učiniti da radi?”. Zatim se koncentrirajte i zapišite svoje misli. Ako prakticirate bilo koji oblik posredovanja, onda ga primijenite na ovu situaciju. Usredotočite se i ne odustajte. Snaga vašeg svjesnog i podsvjesnog uma pronaći će odgovor za vas ako pokušate.

Pa što ti misliš? Ako ste hrabri i stvarno želite znati, pogledajte svoju trenutnu situaciju. Vaša trenutna situacija je ogledalo onoga kako stvarno razmišljate. Vaša sljedeća misao trebala bi biti misao o “dobrom osjećaju”. Važno je da se ne shvaćate previše ozbiljno. Prepoznajte svoje dobre osobine zajedno s onima koje biste željeli promijeniti, a zatim ih krenite mijenjati. Pokušajte se malo zabaviti s procesom.

Analiza prometa na web stranici

Analiza statistike vašeg web prometa može biti neprocjenjiv alat iz više različitih razloga. Ali prije nego što možete u potpunosti