HEKLANJE

Kako koristiti make up kao modni dodatak

TEMU APP 100 E KUPON

Šminka može biti još jedan dodatak vašem osobnom imidžu i zato ćemo vam korak po korak objasniti najlaskavije i najjednostavnije trendove kako biste ove sezone bili lijepi.

ŠMINKA



Ove sezone postoje razni laskavi trendovi. S jedne strane, tu je prirodan izgled sa zemljanim i zlatnim tonovima, te neutralni tonovi za oči i prozirne, ali sjajne usne. S druge strane, tu je i seksi izgled s tamnijim tonovima za oči od tamnoplave do ljubičaste, i (ne zaboravite crnu), te tamnim seksi usnama.

SAVJET: Odaberite izgled koji vam odgovara i u kojem se osjećate najudobnije te slijedite savjete koje vam dajemo u nastavku.

TEMELJ

Dajte dašak nečeg sedefastog puderu i postići ćete moderan i laskav izgled.

SAVJET: Nanesite puder na cijelo lice. Nakon što se upije u kožu, pričekajte nekoliko minuta da se upije, nanesite malu količinu iluminirajućeg pudera u T zonu, čelo, jagodice i bradu. Dobro ga izblendajte kistom za biserni ali prirodan efekt. Rezultat, svijetla satenska koža.

PRIKRITI

Osvijetlite svoj izgled korištenjem laganog pokrivala koji je svjetliji od tona vaše kože preko pudera.



SAVJET: Dobro ga izblendajte oko očiju vrhom prsta kako biste uklonili višak. I to je to, super look bez vrećica i pun života.

OČI

Za prirodan izgled koristite smeđe i neutralne tonove.



SAVJET: Nanesite zlatni ton na gornji kapak kako biste postigli izgled i dali mu dašak svjetla. Ako želite da vaše oči imaju snažniji izgled, koristite tamnosmeđu olovku na unutarnjem oku.

Za seksi izgled koristite tamnije tonove, one koji vam se najviše sviđaju, od tamnoplave do boca zelene. Ili ako želite, upotrijebite sive ili crne.

SAVJET: Ne zaboravite staviti tamniju boju na kapak tako što ćete staviti blendiranu liniju uz trepavice i našminkati vanjski dio oka crnom olovkom. Posvijetlite kapak ispod obrve bisernom ili sjajnom bijelom bojom za seksi uzbudljiv izgled.



BITNO: Maskaru svi primjećuju, stoga prethodno uvijte trepavice i upotrijebite dvije boje kako biste im dali volumen.

JAGLIČNE KOSTI

Dajte svojim jagodicama zdrav izgled nježno ružičastim prirodnim bojama.
SAVJET: Dobro izblendajte rumenilo čistim kistom i puderom u prahu na jagodicama.

USNE

Ako želite prirodan izgled ili ste stavili previše ruža za usne, nanesite sjajilo za sočan prirodan izgled.

SAVJET: Odaberite sjajilo za usne koje također sjaji i štiti vaše usne.

S druge strane, ako želite zaboraviti prirodni izgled, isprobajte strastveno crvenu ili svijetlu fushia boju. Rezultat, seksi provokativne, ali prirodne usne.

SAVJET: Za ocrtavanje usana upotrijebite dobro naoštrenu olovku za usne koja je vrlo slična vašem ružu. Učinite to prije nanošenja ruža kako bi boja dulje trajala i kako biste lakše koristili tamnije tonove.

ZAVRŠNI DODIR

Operite kosu sredstvom za ispiranje slično prirodnoj boji vaše kose kako biste je posvijetlili, ali bez promjene boje.

SAVJET: Pitajte frizera. Postoje sredstva za ispiranje koja prirodno vlaže kosu i daju joj sjaj.