HEKLANJE

Kako napraviti mašne za kosu

TEMU APP 100 E KUPON

Jednostavni koraci za izradu mašni za kosu
Postoji toliko mnogo korisnih savjeta za izradu raznih predmeta ručno. Kad god imate slobodnog vremena, umjesto da se dosađujete ili samo gledate televiziju i ljenčarite, možete otkriti uzbudljiv hobi. Budite kreativni i počnite izrađivati vlastite predmete za kućanstvo koji su korisni i privlačni. Sada pitajte bilo koju djevojku voli li se dotjerivati. Odgovor će biti veliko da.

Satenske vrpce idealne su za izradu slatkih mašni za kosu. Postoje različiti stilovi mašni za kosu. Možete odabrati stil koji vam se najviše sviđa. Otprilike metar vrpce može biti dovoljan da napravite mašnu pravilne dužine. Odaberite satensku vrpcu odgovarajuće boje. U idealnom slučaju, može biti širok oko dva i četvrt inča. Sada rastegnite vrpcu i zavrnite je na pola puta. Morate saviti vrpcu u obliku petlje. Čvrsto držite križ preko dijela vrpce. Zatim možete improvizirati na osnovnoj petlji pomoću dodatne vrpce. Dvije vrpce sada moraju biti fiksirane zajedno. Ljepilo ili šav trebali bi obaviti posao. Sada imate osnovni luk. Možete dodati kopče za kosu na stražnji dio mašne i to se sada može koristiti kao mašna za kosu za malu djecu ili školarke.



Improvizirajte osnovni dizajn s bojama i drugim zaokretima. Sada biste trebali imati dva tri različita dizajna za korištenje po želji. Većina žena voli kupovati odjeću i modne dodatke. Ali ne morate trošiti novac da biste izgledali lijepo. Postoji toliko mnogo „uradi sam“ predmeta koje možete izraditi kao dodatke. Dobar primjer za to je mašna za kosu.

Prirodni dezodoransi

Skrećemo vam pažnju ekološki prihvatljive proizvode koje lako možete napraviti sami. Umjesto dezodoransa koristim običnu sodu bikarbonu. Soda bikarbona Namažem