HEKLANJE

Kako očistiti tijelo od toksina?

TEMU APP 100 E KUPON

Ujutro se budite s manjskom energije a koncentracija vam je na minimumu? Imate česte glavobolje, bolove u leđima i zglobovima, loše ste raspoloženi. Stalno ste umorni i pospani. Sve ove tegobe mogu biti posljedica nagomilavanja teških metala u organizmu. Jednostavne prirodne metode mogu Vam pomoći da ih se riješite. Toksini i teški metali zagađuju vodu, zrak i hranu. Naš organizam je opterećen probavljanjem teške i nezdrave hrane, a svakodnevno koristimo kozmetiku i sredstva za osobnu higijenu, koji su puni opasnih kemikalija. Kao opasne ubrajamo i cjepiva i amalgamske plombe. Ako ovome još pribrojimo prebrzi ritam života, stres i manjak vježbe, premalo konzumiranja voća i povrća, tada sve ovo zajedno opterećuje organizam i spriječava njegov pravilan rad.

Detoksikacija, ili čišćenje organizma, pomaže našem tijelu vratiti prirodnu ravnotežu, energiju i pozitivan stav.



Kada uđu u naš organizam, teški metali nagomilavaju se u unutrašnjim organima, tkivima i kostima. Naše tijelo samostalno ih ne može eliminirati bez naše pomoči. Samo kelati (agensi, koji vežu teške metale) mogu ih ukloniti iz organizma. Čišćenje organizma uz pomoć kelata nije opasno. Čišćenje je najbolje učiniti u proljeće ili ljeto, kada na raspolaganju imamo dovoljno svježeg i zdravog voća i povrća. Iako wellnes centri nude uslugu detoksikacije slobodno ju i prirodno možete provesti kod kuće. Jedna od stvari jest zatražiti od vašeg zubara da vam amalgamske plombe zamijeni bijelima, jer one sadrže spoj žive sa drugim materijalima poput bakra, kositra, cinka. Istraživanja su dokazala da osobe sa amalgamskim plombama imaju 4 do 6 puta veću koncentraciju žive u dahu od osobe bez njih. Ove plombe osobito trebaju izbjegavati trudnice. Zelena glina – kupka sa zelenom glinom je jako jednostavna metoda čišćenja tijela od toksina. U kadu napunite što topliju vodu i dodajte 2 šalice zelene gline. U kadi ostanite 20 minuta. Glina prodire kroz pore i izvlači toksine.

Klorofil -je zeleni pigment, koji sadrže zelene biljke – zeleno povrće, voće i alge. Klorofil ima mnoge dobrobiti za zdravlje, a posebice je poznat kao čistač organizma.

Korijander – uklanja ne samo živu već i mnoge druge teške metale iz organizma. Korijander je jedan od najmoćnijih i najjeftinijih načina da se očistite od otrova, koristite ga u juhi, salati i bilo kojem drugom jelu od povrća.

Amaterski satelitski radio

Kada je OSCAR 12. prosinca 1961. lansiran u svemir, stvorena je prilika za amaterski satelitski radio prijenos iz svemira. Satelit