HEKLANJE

Kako odabrati češalj za kosu?

Briga o takvom zadatku zahtijeva vrijeme, želju i naravno maske za kosu i posebne češljeve. Četka za masažu s prirodnim čekinjama pomoći će ukloniti statički elektricitet s duge kose. Za gustu kosu prikladnija je četka s čekinjama.
Za kratku kosu. Drveni češljevi s rijetko razmaknutim zubima savršeni su za češljanje i oblikovanje kratke kose. Frizure za kratku kosu stroge su, a prikladno je koristiti drvene češljeve za razdvajanje i nanošenje proizvoda za oblikovanje. Češljanje: ako želite napraviti trendovski bouffant, tada će najbolje za to učiniti plastični češalj s finim zubima.
Proizvodi za sjaj i jačanje mogu se nanositi izravno na češalj. Ostale mogućnosti su češljići od ugljika ili željeza. Ali ne biste trebali zloupotrijebiti željezni češalj: on jako kvari kosu. Rep ili punđa. Za uredan rep ili elegantnu punđu upotrijebite češalj finog zuba, dugu ravnu kosu. Duga ravna kosa zavidi mnogim ženama. Da se brine za takvo blago potrebno je vrijeme i želja, i maske za kosu i posebni češljevi.
Masažna četka s prirodnim čekinjama pomoći će ukloniti statički elektricitet s duge kose. Za gustu kosu prikladnija je četka s mješovitim čekinjama. Da biste dodali volumen dugoj kosi, koristite četku (cilindrični češalj s posebnim rupama na tijelu) za oblikovanje s najvećim mogućim promjerom. Dobro će podići kosu na korijenima. A da biste izravnali kosu, trebate odabrati četku s prirodnim čekinjama. Kovrčava kosa. Koketne kovrče i valoviti pramenovi svidjet će se češljevima s rijetkim širokim, dobro uglačanim zubima koji su na krajevima zaobljeni. Pomoći će zadržati oblik modne frizure jer sprečavaju lomljenje niti i štite ih od nepotrebnog pufanja.
Četka s kratkim čekinjama malog promjera pomoći će stvoriti kovrče tijekom oblikovanja. I zadnji savjet. Izbor češlja danas je raznolik, jeftini su, pa biste li se trebali ograničiti na kupnju? Što više imate u svom arsenalu, to bolje. Izradite vlastitu kolekciju češljeva i tada će svaka frizura biti uspješna!

TEMU APP 100 E KUPON