HEKLANJE

Kako odabrati najbolju kreditnu karticu za prijenos stanja

TEMU APP 100 E KUPON

Kreditne kartice mnogima su današnjice često uzrok financijskih problema. Često ih je lako dobiti – ali ih je također teško kontrolirati. Međutim, iskorištavanjem prednosti nekih posebnih kreditnih kartica za prijenos stanja može se pronaći pomoć koja bi donekle olakšala financijski tijesne situacije. Ovaj će se članak usredotočiti na to kako odabrati najbolju kreditnu karticu za prijenos stanja, pazeći da kartica koju odaberete bude prava za vas.

Što je kreditna kartica za prijenos stanja?



Ova posebna vrsta kreditne kartice omogućuje vam da uzmete postojeći saldo kreditne kartice, koji ima standardnu kamatnu stopu – možda čak 29%, i stavite ga na drugu karticu. Nova kartica vam čini prijenos privlačnim nudeći nisku mjesečnu kamatu na prijenos ili čak nikakvu kamatu na saldo – za vrijeme trajanja tog iznosa prijenosa. Obavljanje ove vrste prijenosa stanja kreditne kartice ne samo da ima dobrog financijskog smisla, već ga je i lako učiniti.

Koji su posebni trikovi kartice?

Očito, izdavatelj kreditne kartice nije u poslu davanja ovakve prilike bez ikakvih potencijalnih uvjeta. Evo nekoliko stvari koje biste mogli pročitati sitnim slovima u ponudi i potražiti ih.

• Troškovi prijenosa

Čini se da se neke tvrtke koje izdaju kreditne kartice žele igrati s činjenicom da ne čitaju svi sitna slova. Dakle, za one koji nisu oprezni, mogla bi postojati naknada za prijenos stanja ili je moguće da bi druge prednosti navedene u ponudi mogle nadoknaditi troškove prijenosa. Morat ćete je pogledati i usporediti s drugim ponudama kartica. U idealnom slučaju, ako prihvaćate karticu s naknadama za prijenos, pokušajte nabaviti onu koja ograničava iznos – na primjer, oko 60 do 75 USD.

• Godišnje naknade

Prijenos može biti besplatan i s kamatama, ali može postojati godišnja naknada za korištenje kartice. To znači da ćete bez obzira na stanje na kartici plaćati naknadu sve dok je kartica aktivna. Mnoge kartice neće imati godišnju naknadu.



• Nove kupovine

Ovdje je još jedna stvar koju trebate tražiti. Kreditna kartica za prijenos stanja može vam ponuditi 0% kamate na preneseni iznos, ali iznos kamate na nove kupnje može biti vrlo visok.

• Uvodna stopa



Svaka kartica ima ponudu kako biste dobili njihovu karticu. Jedna zajednička značajka je obećanje niske stope za nove kupnje. Budite oprezni i fokusirajte se samo na obećanje o 0% kamata na prijenos stanja kreditne kartice. Također provjerite vrijeme trajanja početne kamatne stope. Usporedite to i s drugim ponudama kartica.

Za što ćete koristiti karticu?

Drugo razmatranje o tome koju karticu odabrati treba se temeljiti na tome zašto vam je takva kartica potrebna. Ako imate velik dug na kreditnoj kartici, onda bi svrha trebala biti samo staviti na karticu trenutne transfere stanja kreditne kartice. To znači da biste trebali pokušati dobiti karticu s 0% kamata na iznos prijenosa stanja i da je nećete koristiti za nove kupnje. Također, nastojte platiti što više možete što je brže moguće.



Prilikom odabira vaše kreditne kartice za prijenos stanja, igra je u vašim rukama. Može vam ili pomoći – ili vam naštetiti ako kartu dobijete prenagljeno. Malo istražite, usporedite kartice, a zatim nastavite s udobnošću – znajući da ste dobili najbolju za svoje potrebe.

Tko je to higijeničar?

HIGIJENIČAR – Jedan od učenika (odabire ga cijeli razred) u osnovnoj školi koji je kontrolirao čistoću svih u razredu. Svaki

Hotelski kuponi

Putovanja su postala neizbježan aspekt ljudskog života. Neki ljudi više vremena provode na kotačima nego kod kuće. Postoje različite vrste

Prednosti kućnog poslovanja

Mnogo je prednosti posjedovanja kućnog poslovanja temeljenog na wellness proizvodima. Jedna od najvećih prednosti svakog kućnog poslovanja je sloboda. Vi