HEKLANJE

Kako odabrati proizvode za svoju kosu u slobodnoj prodaji

TEMU APP 100 E KUPON

Ah, beskrajna rasprava o profesionalnim i neprofesionalnim proizvodima za njegu kose. U prošlosti se ova rasprava lako rješavala poznatim citatom “Dobijete ono što platite.” Ali danas je granica između profesionalnih i neprofesionalnih proizvoda postala nejasna zbog pojave jeftinih profesionalnih proizvoda i skupih neprofesionalnih proizvoda.

Vidite, nekada ste gotovo uvijek plaćali 10 dolara za bočicu šampona iz salona. S druge strane, neprofesionalni šamponi koštaju samo nekoliko dolara. Danas, međutim, možete potrošiti isto toliko ili više na bočicu šampona iz vaše lokalne robne kuće kao što možete na bočicu iz salona. Razlog tome je to što većina profesionalnih linija proizvoda godinama nije podizala cijene, dok su novi šamponi i regeneratori koji se uvode na neprofesionalno tržište dobili pakiranja i cjenike koji odražavaju njihovu konkurenciju unutar salona.



Dakle, sada jedino što dijeli neprofesionalce od profesionalaca je standard kvalitete prema kojem se proizvodi svaka linija proizvoda. Razmislite o tome na sljedeći način: svi proizvodi napravljeni za profesionalnu upotrebu u salonima mogu se prodavati samo u salonima. To znači da proizvodi moraju biti najviše kvalitete. Da nisu, kozmetičari ih jednostavno ne bi koristili. Nikada nećete pronaći profesionalni proizvod koji uzrokuje nakupljanje ili ostavlja kosu suhom i lomljivom. Profesionalni šamponi također neće oduzeti boju ili vitalnu vlažnost kose. Ako ove proizvode ili proizvode slične kvalitete možete nabaviti u bilo kojoj robnoj kući, zašto ih ne bi koristila vaša kozmetičarka?

Iako nisu svi neprofesionalni proizvodi loši, riskirate odabirom proizvoda koji bi mogao uzrokovati probleme kao što su nakupljanje, suhoća, lomljenje, blijeđenje boje, beživotnost, kovrčavost i niz drugih problema. To znači da ako odlučite koristiti neprofesionalni proizvod, trebali biste pomno pratiti svoju kosu kako biste potražili bilo kakve štetne učinke.

Također, imajte na umu koliko trošite. Iako ima savršenog smisla odabrati neprofesionalni proizvod uz veliku uštedu u odnosu na profesionalni, nema previše smisla potrošiti toliko na neprofesionalni proizvod koliko biste potrošili na zajamčeni, profesionalni proizvod.

Na kraju, izbor koristiti profesionalne proizvode ili ih ne koristiti je vaš. Samo zapamtite da pazite na svoj novčanik i što je najvažnije pazite na kosu. Odaberite proizvode koji su dobri za oboje.

Josipa Lisac – 1000 Razloga

Download Josipa Lisac on iTunes: phobos.apple.com Jedna od najcjenjenijih hrvatskih pjevačica Josipa Lisac singlom “1000 razloga” najavljuje svoj novi studijski

7 savjeta o web dizajnu

Kako bi svladali umjetnost web dizajna, dizajneri moraju slijediti sljedeće upute: 1. Web dizajneri su sami po sebi trgovci. Web-mjesta