HEKLANJE

Kako pomoću slika frizura pronaći svoj novi izgled

TEMU APP 100 E KUPON

Većina ljudi bira svoju novu frizuru gledajući sliku frizure ili pregledavajući fotografije frizure. Ovo može biti sjajan način da pronađete savršen izgled, ali postoje neke smjernice koje biste trebali imati na umu kada gledate slike frizura. To vam može pomoći da izbjegnete katastrofe s frizurom i jamčite da ćete izaći izgledajući kao na slici frizure koju ste odabrali.

Možete pronaći slike frizura u stilskim knjigama i portfeljima koji se nalaze u većini salona, u modnim časopisima iu online galerijama fotografija frizura. Svi ti načini mogu vam dati brojne ideje i sliku frizure koju možete ponijeti sa sobom kako biste s kozmetičarkom razgovarali o svom novom stilu. Gledajući sliku frizure, i vi i vaš stilist možete imati realna očekivanja o tome kako će vaša nova frizura izgledati i kako je postići.



Jeste li ikada pronašli savršenu sliku frizure samo da biste iz salona izašli nimalo poput žene sa slike? Većina za to krivi svog stilista. Iako se dio krivnje može pripisati stilistu jer nije ukazao na vašu sliku greške u frizuri, najčešće je krivnja u odabiru pogrešne slike frizure koja bi upotpunila vaš oblik lica i teksturu kose.

Slika frizure predstavlja kako žena na fotografiji frizure izgleda s određenom frizurom. Ne možete realno očekivati da izgledate kao na slici frizure jer niste ta žena; vaša kosa i struktura su drugačije. Ali možete selektivno odabrati svoje slike frizura i eliminirati one koje bi bile pogubne za vas slijedeći nekoliko smjernica.

1. Dok pregledavate slike frizura, svakako obratite posebnu pozornost na tip i teksturu kose koju ima gospođa sa slike frizure. Je li joj kosa gruba, tanka, valovita ili ravna? Pokušajte pronaći slike frizura s tipovima kose koji su vrlo slični vašoj. Imajte na umu da slika frizure može izgledati sjajno s određenim modelom jer ona ima gustu i prirodno kovrčavu kosu, ali ista frizura možda neće izgledati tako dobro na nekome s tankom, mlitavom kosom.

2. Često se frizure slikaju na modelima sa savršenom strukturom kostiju. Vrlo rijetko ćete pronaći sliku frizure na kojoj model pokušava prikriti previsoku liniju kose, istaknuti nos ili nedovoljno razvijenu bradu. Ako imate crte koje želite istaknuti ili umanjiti, obratite posebnu pozornost na stil na slici frizure. Bi li stil na slici frizure dopunio vaše osobine ili bi ih oduzeo?

3. Koristite interaktivnu mrežnu galeriju fotografija. Možete prenijeti svoju fotografiju i upotrijebiti je da testirate kako biste mogli izgledati s mnogo različitih fotografija frizura. Ovo je sjajan način da “probate prije kupnje” kako biste izbjegli skupe pogreške kada odete u salon. Za pregled najboljih interaktivnih galerija fotografija na mreži idite na http://www.great-hairstyles.com/hair-article-resources.html.

Nakon što pronađete nekoliko fotografija frizura za koje mislite da su savršene za vas, pitajte svoju stilisticu za mišljenje o odabranim slikama frizura. On ili ona će vam bez sumnje moći reći hoće li odabrana frizura biti savršena za vas.

Iskoristite posao od kuće

Jeste li svjesni mnogih načina na koje možete imati koristi od posjedovanja kućne tvrtke? Ako je tako, postoji dobra šansa