HEKLANJE

Najbolje ponude kreditnih kartica zrakoplovnih tvrtki

TEMU APP 100 E KUPON

Zrakoplovne kreditne kartice, prvenstveno namijenjene udobnosti putnika, rezultat su suradnje kartičnih kuća i različitih zrakoplovnih kompanija. Ovo su vrlo popularne nagradne kartice i korak su dalje od kartica za česte putnike. Kartice za česte putnike mogu sponzorirati zrakoplovna tvrtka ili banka. Kreditne kartice koje sponzorira banka dopuštaju veću fleksibilnost jer se zarađene milje mogu koristiti kod mnogih zrakoplovnih prijevoznika za razliku od kreditnih kartica koje sponzorira zrakoplovni prijevoznik, a koje se fokusiraju na jednog zrakoplovnog prijevoznika. Osim brojnih poticaja, transakcije kreditnom karticom zrakoplovne tvrtke mogu korisniku kartice donijeti značajne uštede.

Općenito, za svaki dolar naplaćen na kartici, zaradite jedan “bod” koji je ekvivalent putnoj milji. Osim toga, ove se kartice mogu koristiti sa širokim spektrom usluga kao što su hoteli, iznajmljivanje automobila, autopraonice i trgovački centri. Obavljene kupnje, a time i skupljeni bodovi (kada dosegnu potrebnu razinu) mogu se iskoristiti za besplatne putne milje za sljedeće putovanje.



Tko bi trebao kupiti kreditnu karticu zrakoplovne tvrtke?
Kreditne kartice zrakoplovnih prijevoznika mudra su ekonomska odluka samo za one koji:

Kada uspoređujemo najbolje nagradne kreditne kartice, ima smisla istražiti sve, uključujući godišnju postotnu stopu (APR), kao i sve značajke nagrađivanja koje kartica može ponuditi. Potencijalni vlasnici kartica trebali bi voditi računa o načinu na koji obavljaju svoje kupnje na kredit. Na primjer, ako vlasnik kartice namjerava obaviti veliku kupnju pomoću kreditne kartice, ali planira platiti naknadu tijekom nekoliko mjeseci, tada će kreditna kartica s niskim kamatama biti bolji financijski izbor od nagradne kreditne kartice. Ako vlasnik kartice planira odmah otplatiti trošak (čak i ako kartica ima višu kamatnu stopu), nagradne kreditne kartice mogle bi biti bolji izbor jednostavno zato što kamatna stopa neće imati financijski učinak i gotovo će uvijek pružiti veći raspon nagrada od kartica s nižim kamatama.

Prijenosi stanja

Ako vam je namjera iskoristiti nagradnu kreditnu karticu koja nudi ponudu prijenosa stanja od 0%, možda bi imalo smisla odabrati karticu koja također nudi 0% na kupnje, ako je to uopće moguće. Razlog zašto bi ovo mogao biti prikladan korak je taj što kada iskoristite ponudu kartice za prijenos salda od 0%, mnogo puta će APR na kupnje biti znatno viši u usporedbi s drugim ponudama kartica. Dakle, ako kupite pomoću te kreditne kartice tijekom trajanja prijenosa stanja, vaše nove kupnje bit će podložne značajnim financijskim troškovima dok se kupnje ne isplate. To može rezultirati značajnim kamatama prije nego što počnete plaćati novokupljeni artikl. Ako ne možete pronaći nagradnu kreditnu karticu s konkurentno niskim tekućim APR-om, imalo bi smisla nabaviti sekundarnu karticu za nove kupnje s niskom kamatnom stopom, što bi stanje kartice učinilo isplativijim i lakšim za upravljanje tijekom vremena . Idealan scenarij za vlasnike kartica bio bi korištenje kartice s ponudom prijenosa stanja od 0% koja se proteže na nove kupnje tijekom uvodnog razdoblja.

Kamatne stope

Dok istražujete ponude kartica, možda ćete primijetiti da nagradne kreditne kartice obično imaju višu kamatnu stopu i u mnogim slučajevima zahtijevaju godišnju naknadu. Izdavatelji kartica koriste ove naknade i financijske troškove kako bi financirali program nagrađivanja u kojem sudjeluju vlasnici kartica. Ali ako ste dovoljno disciplinirani da plaćate svoju kreditnu karticu svaki mjesec, vrijednost vaših nagrada trebala bi dramatično premašiti troškove kamata. i naknade koje biste inače mogli platiti izdavatelju kartice. Dok su kartičarske kuće dobro svjesne te premise, također znaju da većina našeg društva orijentiranog na “potrošite-sada-platite-kasnije” najvjerojatnije neće koristiti karticu na ovaj način.

Kupnjom najboljih nagradnih kreditnih kartica online, imate fantastičnu priliku sveobuhvatno procijeniti ponude, njihove prednosti i povezane naknade i potencijalne financijske troškove. Temeljit pristup istraživanju ponude kartice pomoći će u određivanju koja kartica pruža najveću korist, kao i dugoročnu uštedu za vašu konkretnu situaciju.



Ukratko, ako plaćate za kupnje kroz duže razdoblje razmislite o kartici s nižim kamatama. Ako vraćate brzo, razmislite o više komponenti nagrađivanja u potrazi za najboljim nagradnim kreditnim karticama.

Boje za kosu

Ukoliko niste zadovoljni vašom bojom kose ili njenim izgledom, posavjetujte se sa vašim frizerom oko toga da promjenite boju kose