HEKLANJE

Kamere nošene na tijelu podržavaju tajne operacije

TEMU APP 100 E KUPON

Ako ste privatni istražitelj ili policajac, znate da su kamere koje se nose na tijelu jednako prirodan dio vaših istražnih postupaka kao i vaša osobna iskaznica. A budući da ste uključeni u ovaj važan, vrlo osjetljiv posao, često trebate napraviti video i audio snimke, a da osumnjičeni ne zna što radite. Postoji izvrstan džepni DVR koji je manji od pakiranja cigareta i zapravo se može staviti u praznu kutiju cigareta radi daljnjeg skrivanja. Ovaj praktični mali uređaj zapravo snima do osam sati s jednim punjenjem i dolazi u kompletu sa zaslonom od 2,5 inča za jednostavno gledanje, zajedno s ugrađenim zvučnikom i mikrofonom.

Još jedan sjajan način da sakrijete kamere koje nosite na tijelu je korištenje novih nosivih sunčanih naočala koje imaju ugrađenu kameru u boji, a nude i UV zaštitu, tako da ne morate žrtvovati zaštitu očiju dok tajno snimate važan događaj događaj.



Ako tražite vrhunsku stvar među kamerama koje se nose uz tijelo, morate nabaviti kameru za kravatu. Izrađena od visokokvalitetnih materijala, ova kravata je savršen način da prikrijete svoje tajne aktivnosti kamere i već se koristi u stotinama policijskih odjela i na televizijskim postajama diljem zemlje. Ako ste detektiv, morate nositi kravatu, zar ne? Ima li boljeg načina za snimanje kritičnih informacija koje bi mogle pokrenuti ili uništiti slučaj protiv osumnjičenika. Dakle, ako kravata pokrije onu zakopčanu kameru koju ste htjeli koristiti na košulji, umjesto nje možete upotrijebiti kameru s kravatom i početi snimati.

Sve o skateboardingu

Skateboarding je zabavan sport, ali i kreativan način za vježbanje. Sve dok osoba može pravilno upravljati objektom, to može biti