HEKLANJE

Adwords čudo: moje osobno iskustvo

TEMU APP 100 E KUPON

Navodno je tip koji je napisao Adwords Miracle prešao put od bankrota do zarade od gotovo 2000 USD tjedno u roku od 6 mjeseci. On smatra da je povrat ulaganja od 100-500% ono čemu bismo trebali težiti……pa; moj ROI nije takav s adwords pa sam odlučio isprobati adwords miracle.

Ako ste potpuno novi u adwords-u ili poput mene smatrate da morate obnoviti osnovno znanje, prve stranice knjige dobro će vam poslužiti. Ovdje ćete se bolje upoznati s adwords-om i načinom na koji možete ući u njega. Posebno su mi bile zanimljive informacije o CTR-u i ocjeni kvalitete. Povećanje oba će poboljšati položaj vašeg oglasa i smanjiti troškove oglasa. Ovdje sam pokupio neke lijepe sitnice. Učinio sam to za jedno od svojih mjesta i odmah sam vidio rezultate. Nevjerojatno. Osim toga, naučit ćete kako koristiti više fokusiranih grupa oglasa. Samo ovo je vrijedno cijene knjige.



Odjeljak o pisanju oglasa i održavanju njihove relevantnosti također se pokazao vrlo zanimljivim. Metoda koju on propisuje slična je mojoj tehnici pisanja oglasa…… ali s nekoliko jedinstvenih zaokreta! Pisac inzistira na tome da je tehnika kopiranja oglasa od najveće važnosti i da je njeno svladavanje može biti na putu do kluba od 300 dolara po danu. Nakon što sam njegove neobične zaokrete spojio s vlastitom tehnikom, ne mogu mu pomoći nego vjerovati. Moji CTR-ovi su oko 50% bolji što naravno znači da moji troškovi QS rastu, a troškovi oglasa padaju. Proizlaziti!

Kad sam prvi put pročitao prodajnu stranicu , nešto mi je posebno zapelo za oko. Unutar Adwords Miracle autor objašnjava svoju tehniku “Skimming”. Ovo se pokazalo neprocjenjivim. Ne mogu vam reći što je to jer bi to bilo nepravedno, ali evo kratkog pregleda onoga što podrazumijeva. To u osnovi uključuje jeftino dobivanje velikog prometa iz malih niša. Uspio sam postaviti 2 uspješne “Skimming” kampanje otkako sam kupio Awords Miracle. Svaki vlastiti donosi oko 15 dolara dnevno. Ne zvuči puno, ali zamislite da postavite 10 takvih!

Također ćete naučiti načine za promoviranje pridruženih proizvoda (uključujući trenutni status metode Google Cash), izradu popisa ključnih riječi, izvlačenje maksimuma iz alata Overture (Yahoo) i više. Možda je bolje o Adwords Miracleu razmišljati kao o tečaju u odnosu na knjigu.

Sve u svemu, Awords Miracle se pokazao upravo takvim!! Dokazano je da je to za mene potpuno otkriće. Udahnuo je novi život starim kampanjama i pokazao mi kako jednostavno postaviti nove kampanje s malim povratom, ali dosljedno pouzdane. Adwords Miracle već se višestruko isplatio!

Ti nisi moj otac

Tanya je u grupu došla s velikim problemom. Voljeni muž, zajedno dugi niz godina. Bez djece. I nema neke posebne