HEKLANJE

Pojedinosti prijave Discover Platinum Card Wildlife

TEMU APP 100 E KUPON

Discover Platinum Wildlife Card osigurat će neke dodatne pogodnosti koje bi vam se mogle svidjeti. Da biste dobili ovu kreditnu liniju, morat ćete imati vrlo dobru kreditnu sposobnost i željeti dobiti beneficije u obliku povrata novca. Iako se nagrade mogu činiti ograničenima, ne postoji ograničenje koliko možete zaraditi koristeći ovu kreditnu liniju koju izdaje Morgan Stanley. Možda ćete otkriti da je povrat gotovine samo jedna od prednosti jer ova kreditna kartica također nudi pristupačnu kamatnu stopu.

Discover Platinum Wildlife Card pruža 12 mjeseci pogodnosti s početnom stopom od 0% na sve vaše kupnje i prijenose stanja tijekom tog vremena. Trebali biste provjeriti detalje ove ponude kako biste odredili točne datume pogodnosti. No, nakon što ovo uvodno razdoblje istekne, još uvijek dobivate neke prilično značajne pogodnosti. Imate varijabilni APR od samo 10,99% na kupnju i vrlo nizak fiksni APR od 20,99 na gotovinske predujmove. Ova kreditna kartica koristi prosječni dnevni saldo u dva ciklusa, što bi moglo malo nadoknaditi ove pogodnosti s većim plaćanjem kamata ako imate saldo na kreditnoj kartici. Nema godišnje naknade za ovu kreditnu karticu, a minimalni kreditni limit je od 5000 USD do 50 000 USD.



Za te dobrobiti dolazi i nagrada. Discover Platinum Wildlife Card nudi povrat novca od 0,25% do 5% kod trgovaca koji sudjeluju. Zaradit ćete 0,25% u skladišnim klubovima kao iu diskontnim trgovinama. Dobivate dvostruke nagrade za Discover Card Partners. Zaradit ćete 0,25% za kupnje u ukupnom iznosu do 1500 USD, 0,5% za kupnje do 3000 USD i 1% za kupnje iznad 3000 USD.

Discover Platinum Wildlife kartica nudi mnoge pogodnosti onima koji to zaslužuju i imaju odličan kredit. Ovi računi s velikim kreditnim ograničenjem nude pogodnosti gotovinskih povrata, ali također imaju vrlo niske kamatne stope, nešto što bi svatko trebao uzeti u obzir.

Otpis duga moguć je i obrtnicima!

Najnovijom Odlukom o izmjenama Sporazuma o mjerama za ublažavanje financijskih teškoća, osim građanima, sada se i obrtnicima i slobodnim zanimanjima