HEKLANJE

Popusti za kreditne kartice vladaju

TEMU APP 100 E KUPON

Stavite snagu rabata na kreditne kartice u svoj novčanik! To se može učiniti vrlo jednostavno ako imate dobru ili odličnu kreditnu sposobnost, mjesečno plaćate dugovanje i uživate u trošenju novca kako biste dobili povrat gotovine za svoje kupnje.

Ovi jedinstveni popusti na kreditne kartice posvuda su prisutni i vlasnicima kartica daju novčane nagrade ili popuste kada kupuju kao i inače. Sve što trebate učiniti je koristiti svoju kreditnu karticu i kupiti artikle koje uvijek kupujete u svojoj omiljenoj trgovini i zaradit ćete postotak koji ćete potrošiti u vidu rabata. Prosječna postotna stopa je oko 1% do 5%, ovisno o tome koju kartičarsku kuću odaberete.



Možda ćete se prvo zapitati u čemu je trik, jer znate da postoji. Pa, pojednostavljeno rečeno, popuste na kreditne kartice dobivate jer kartičarska kuća naplaćuje tvrtki naknadu. Ova se naknada koristi za dobivanje rabata. Također možete primijetiti da s nekim popustima na kreditne kartice možda plaćate veće kamate i godišnje naknade nego što biste plaćali s običnom kreditnom karticom. Ove godišnje naknade obično iznose između 25 i 100 USD godišnje.

Često se s popustima na kreditne kartice stvari poput prijenosa stanja i gotovinskih predujmova ne računaju u vaš rabat, ali postoji nekoliko tvrtki koje izdaju kreditne kartice koje nude 5 USD sa svim prijenosima stanja. Morat ćete pročitati odredbe i uvjete i, naravno, sitna slova kako biste saznali koje tvrtke koje izdaju kreditne kartice nude rabate za kreditne kartice s prijenosom stanja i predujmovima u gotovini.

Većina rabata na kreditne kartice izvrsna je čak i ako morate platiti viši APR. Danas postoje neke kartične tvrtke koje još uvijek održavaju prosječnu kamatnu stopu što je moguće nižom, a istovremeno nude rabate za kreditne kartice. Međutim, ako ne platite svoj dug na vrijeme, uskoro ćete saznati da je novac koji biste zaradili nestao zbog plaćanja kamata na vaš dug. Najbolji način da izbjegnete plaćanje kamata je da mjesečno otplaćujete cijelo stanje. Možda ćete otkriti da plaćate više na kamate nego što zapravo zarađujete na rabatima ako imate ravnotežu.

Upamtite, svi popusti na kreditne kartice izvrstan su način da dobijete nešto natrag za svu svoju potrošnju, ali većina tvrtki koje izdaju kreditne kartice ovu vrstu kreditnih kartica daju samo osobama s dobrom ili izvrsnom kreditnom sposobnošću.