HEKLANJE

Cijena laserskog uklanjanja dlačica: 5 glavnih faktora

TEMU APP 100 E KUPON

Lasersko uklanjanje dlačica jedna je od najnovijih tehnologija za uklanjanje neželjenih dlačica s tijela. Brzo je, jednostavno i relativno bezbolno. Dakle, koliko će to koštati? Pa, cijena laserskog uklanjanja dlačica ovisi o nekoliko čimbenika:

1. Geografski položaj. Naravno, uvijek će postojati varijacije cijena zbog zemljopisnog položaja. To je slučaj s gotovo svim proizvodima ili uslugama. Vidjet ćete da se cijena laserskog uklanjanja dlačica razlikuje od države do države, kao i od zemlje do zemlje.



2. Broj tretmana laserskog uklanjanja dlačica. To znači broj tretmana laserskog uklanjanja dlačica koji će vam trebati da postignete željeni učinak bez dlačica. Na ukupan broj tretmana laserskog uklanjanja dlačica može utjecati vaša boja kose, pigmentacija kože (svijetla ili tamna) i debljina dlačica.

Svijetla koža olakšava lasersko uklanjanje dlačica. Potrebno je manje tretmana, a postižu se bolji i brži rezultati. Osobe tamnije puti mogu se liječiti, ali rezultati su sporiji, potrebno je više seansi i veća stručnost laserskog centra.

S nekih dijelova tijela dlake je teže ukloniti nego s drugih. Svaka osoba se donekle razlikuje iu brzini regeneracije kose.

Prije vašeg prvog tretmana laserskog uklanjanja dlačica – zapravo, prije nego što se uopće odlučite podvrgnuti laserskom uklanjanju dlačica – sastat ćete se s dermatologom ili liječnikom specijalistom odgovornim za lasersko uklanjanje dlačica. Općenito, što više sesija trebate, to će vas više stajati.

3. Veličina tretirane površine. Cijena tretmana ovisi o veličini tretiranog područja. Velike površine, kao što su cijela leđa ili cijele noge, koštaju znatno više od ovoga. Mala područja, poput gornje usne, mogu biti manja.

4. Vrsta korištene opreme za lasersko uklanjanje dlaka. Na tržištu postoje različite vrste opreme za lasersko uklanjanje dlačica. Također, nemojte brkati lasersko uklanjanje dlačica s tretmanima intenzivnim pulsirajućim svjetlom. Potonji također može proizvesti učinkovito uklanjanje dlaka. Iako korišteni uređaji nisu laseri, oni su “laserski ekvivalenti”. Oba koriste isti princip selektivne fototermolize za postizanje uklanjanja dlačica. Uređaje s intenzivnim pulsirajućim svjetlom zapravo je teže prilagoditi nego lasere i zahtijevaju veliku stručnost za njihovu pravilnu upotrebu. Za točnu cijenu potrebna je individualna konzultacija s laser centrom.

5. Cijene pakiranja. Ne samo da se cijena laserskog uklanjanja dlačica razlikuje ovisno o području i liječniku, već može varirati i u strukturi cijene. Neki, primjerice, spajaju tretman laserskog uklanjanja dlačica s drugim kozmetičkim postupcima. Na primjer, neki mogu uključivati primjenu proizvoda za usporavanje dlačica na tretirano područje kako bi se ubrzali željeni rezultati. Neki zahtijevaju da platite ukupnu naknadu za paket, a drugi vam mogu naplatiti svaki posjet zasebno. Iskusni laserski centri, koji su razvili stručnost u laserskom uklanjanju dlačica, koštaju u prosjeku oko 500 dolara po tretmanu. Obično preporučuju četiri osnovna tretmana za početak.



Budući da troškovi liječenja mogu biti jako skupi, trebali biste se pobrinuti da imate dovoljno proračuna za to. Ipak, savjetujemo vam da odete u priznati medicinski centar s dobrom reputacijom. Možda ćete platiti više, ali može biti vrijedno kvalitete usluge i skrbi koju dobivate.

Samsung Galaxy S10 Plus maskice

Potpuna revolucija u dizajnu, Infinity-O zaslon, snažni Snapdragon 855 procesor, trostruka stražnja kamera kao i prednja dva selfie objektiva čine

Marketing članaka – moćan alat

Marketing članaka ima mnoge prednosti koje mogu uključivati etabliranje kao autora, stvaranje potencijalnih kupaca, više prometa na vašoj web stranici,