HEKLANJE

Studentska kreditna kartica – što biste trebali znati prije nego što se prijavite

TEMU APP 100 E KUPON

Studentske kreditne kartice, posebno studentske kreditne kartice, iznimno su popularan trend među tvrtkama koje izdaju kreditne kartice. Studentske kreditne kartice nude se na sveučilišnim kampusima diljem zemlje i obično dolaze s besplatnom majicom samo za prijavu. Glavna korist za studente od dobivanja studentske kreditne kartice je ta što su često uvučeni uz nisku kamatnu stopu i bez naknada. Nadalje, što prije počnete koristiti kreditnu karticu, to ćete imati bolji kredit prije nego budete spremni diplomirati. (Naravno, ako imate odličan kreditni rezultat, lako ćete pregovarati o niskoj stopi hipoteke ili kredita za automobil.)

Kako nabaviti jedan



Vrlo je jednostavno upisati se u program studentske kreditne kartice. Povremeno tijekom semestra, tvrtke koje izdaju kreditne kartice postavljat će predstavnike na vaš fakultetski kampus. Većinu vremena ti predstavnici nude poticaje za prijavu na svoje programe. Kupci oprez: iako prijava za ponudu kreditne kartice zvuči kao odlična ponuda ako dobijete besplatnu majicu kratkih rukava, mnoge tvrtke koje izdaju kreditne kartice vas prisiljavaju da se prijavite i traže da ispunite popise informacija. Zatim će vaše osobne podatke prodati tvrtkama koje ih zatim koriste u marketinške svrhe. Također biste trebali biti svjesni da što više otvarate i zatvarate račune kreditnih kartica, veće su šanse da će solidan kreditni rezultat biti ugrožen. Stoga se savjetuje da se upišete u program studentske kreditne kartice samo ako ozbiljno namjeravate koristiti kreditnu karticu.

Kako tvrtke koje izdaju kreditne kartice imaju koristi

Tvrtke koje izdaju kreditne kartice imaju koristi od ponude posebnih studentskih kreditnih kartica na više razina. Prvo, kartične tvrtke će naravno imati koristi od visokih kamatnih stopa koje mnogi studenti pretpostavljaju kada se upišu u program studentske kreditne kartice. Studenti su skloni trošiti, a budući da mnogi od njih imaju fiksni budžet, nisu uvijek u poziciji odmah otplatiti svoje kreditne kartice. Stoga, ako tvrtka koja izdaje kreditne kartice može ponuditi studentima privlačan posao s kreditnom karticom, oni će vjerojatno iskoristiti prednosti korištenja. Također, tvrtke koje izdaju kreditne kartice ozbiljno razmišljaju o izgradnji lojalne klijentele. Što mlađi počnu sa svojim klijentima, vjerojatnije je da će klijenti biti lojalni kartičnoj tvrtki i željeti ostati dugoročno. Stoga možete vidjeti kako ponuda studentskih kreditnih kartica može biti unosno i korisno tržište.

Gdje pronaći studentske kreditne kartice

Studentske kreditne kartice najčešće se nude u sveučilišnim kampusima od strane kartičarskih kuća. Ako u vašem kampusu nema predstavnika studentskih kreditnih kartica, obratite se izravno bilo kojoj kartičnoj tvrtki kako biste saznali više o dostupnim programima.

Korištenje studentskih kreditnih kartica ne samo da vam pomaže uspostaviti kreditnu liniju u odgovarajućoj dobi, već vam pomaže i izgraditi povijest s kartičarskom kućom. Dok završite fakultet, velike su šanse da će vam, ako imate nekoliko godina iskustva u nekoj tvrtki, ponuditi vrlo dobru kamatu u znak zahvalnosti za nastavak poslovanja. Ako ste student i nemate kreditnu karticu za studente, preporučuje se da istražite mogućnosti upisa u takav program. Uostalom, kada je u pitanju dobivanje niske kamatne stope, kartičarske kuće brinu o vašoj kreditnoj povijesti. Upis u program studentske kreditne kartice odličan je način za početak!

Odabir grudnjaka

Vaš grudnjak ili skraćeno grudnjak je svakodnevno donje rublje koje nosite gotovo svaki dan. Za mnoge žene kupnja grudnjaka može