HEKLANJE

Dodajte video na svoje web mjesto ili blog kako biste povećali njegovu vrijednost

TEMU APP 100 E KUPON

Tijekom godina čuli smo mnogo o tome kako svojoj web stranici dati veću vrijednost. U početku su svi govorili da stavite puno zanimljivih informacija na svoju stranicu i vidjet ćete stampedo posjetitelja koji će vam doći.

Zatim nam je rečeno da svoje stranice i blogove opremimo logotipovima, grafikama i fotografijama. To je također pomoglo u povećanju prometa.



Napokon nam je rečeno da vašim web-lokacijama damo sve prave ključne riječi kako bismo ostvarili što veći promet u tražilici. Do sada se ta tehnika koristila gotovo svugdje gdje je to moguće.

Internet sada prelazi u drugu fazu. Najpopularnije web stranice sve više koriste video kako bi povećale svoju vrijednost i dovele puno prometa. Razmislite o tome kada ste se posljednji put prijavili na Amazon ili CNN. Vrlo vjerojatno vas je dočekao video profesionalnog izgleda koji se pojavio na stranici i prenosio je filmski pregled ili izvješće vijesti.

U prošlosti ste morali unajmiti kuću za video produkciju da stvori, obradi, hostira i objavi vaš video, a sve po cijeni od tisuća dolara. Ali ne više.

Sada možete imati istu vrstu profesionalnog videa na svojoj web stranici ili blogu po cijeni koja odgovara svakom budžetu. Relativno ga je jednostavno izraditi pomoću jeftine opreme koja se obično prodaje za kućnu upotrebu.

Na kolegiju koji predajem studentima pokazujem kako pomoću holivudskih trikova pretvoriti svaki prostor u svojoj kući u nešto što izgleda kao Nacionalni TV studio. To možete učiniti za manje od 97 USD, kamera nije uključena. Sada je to prednost za vašu stranicu ili blog koju ne biste trebali propustiti.

Kakva bi trebala biti vaša stranica ili video na blogu?

Dok većina ljudi uživa u kockanju u kasinu, sportskom klađenju, lutriji i igranju binga zbog zabave i uzbuđenja koje ono pruža, drugi mogu doživjeti kockanje kao naviku koja stvara ovisnost i odvraća pažnju. Statistike pokazuju da dok 85 posto odrasle populacije u SAD-u uživa u nekoj vrsti kockanja svake godine, između 2 i 3 posto će razviti problem s kockanjem, a 1 posto njih dijagnosticira se kao patološki kockar.



Gdje možete povući granicu između bezazlenog kockanja i problematičnog kockanja? Kako možete znati jeste li vi ili vaš prijatelj kompulzivni kockari? Ovdje možete pronaći odgovore na ova i druga pitanja o problematičnom kockanju i ovisnosti o kockanju.

Što je značenje problematičnog kockanja?
Problematično kockanje ili kompulzivno kockanje definira se kao nekontrolirani nagon za kockanjem unatoč destruktivnom učinku kockanja na život kockara te unatoč osjećaju krivnje i kajanja. Problematično kockanje obično ima negativan učinak na financijsko stanje, odnose i svakodnevni život kockara. Teški slučajevi problematičnog kockanja mogu se definirati kao patološko kockanje.

Jesam li kompulzivan kockar?
1) Kockate li dok vam ne ponestane zadnjeg novčića?
2) Kockate li kako biste vratili svoje bivše gubitke ili dugove?
3) Jeste li ikada morali posuditi novac da biste nastavili kockati?
4) Jeste li zbog svoje navike kockanja ikada lagali svojim prijateljima ili obitelji?
5) Jeste li ikada preskočili posao ili neku drugu obvezu zbog kockanja?
6) Jeste li skloni kockanju kako biste zaboravili na svoje osobne probleme ili kako biste proslavili sretne prilike?
7) Utječe li kockanje negativno na vaš svakodnevni život ili odnose?



Ako ste barem na jedno od gore navedenih pitanja odgovorili potvrdno, onda imate problem.

Može li itko postati kompulzivan kockar?
Teoretski, da. Svaki kockar može razviti problem kockanja bez obzira na vrstu kockanja kojom se bavi, količinu novca i vrijeme koje troši na kockanje. Istraživanja pokazuju da su automati koji se mogu pronaći u barovima i trgovinama najzaraznija vrsta kockanja, dok su izvlačenja lutrije i bingo igre na drugom kraju ljestvice. Ovisnost o kockanju je emocionalni problem; njezini simptomi, uzroci i tretmani slični su bilo kojem drugom obliku ovisnosti.

Kako mogu liječiti ovisnost o kockanju?
1) Grupna terapija:
Anonimni kockari nudi program samopomoći od 12 koraka sličan onome koji se nudi ovisnicima o alkoholu u Anonimnim alkoholičarima. Grupna terapija također nudi ovisnicima o kockanju savjete i podršku stručnih savjetnika i drugih ovisnika o kockanju u različitim fazama procesa oporavka. Centri Anonimnog kockara dostupni su na više od 1200 lokacija diljem države.



2) Individualna terapija:
Kognitivna ili bihevioralna terapija može pomoći ovisnicima o kockanju da prepoznaju svoje nesvjesne obrasce razmišljanja i djelovanja koji su ih doveli do kompulzivnog kockanja te da ih zamijene kontroliranim i zdravijim načinima razmišljanja.

3) Psihijatrijski lijekovi:
Nedavno je dokazano da antidepresivi iz obitelji SSRI-a, selektivnih inhibitora ponovne pohrane serotonina, mogu biti učinkoviti u liječenju ovisnika o kockanju.

Adsense, Velika tajna

Autorsko pravo 2006. Karl Stadler Koja je velika tajna ogromne zarade uz Adsense? Istina je da nema velike tajne. Pogledajmo

Trudnoća, što je to?

Trudnoća je fiziološki proces. Do trudnoće dolazi oplodnjom jajne stanice žene. Trudnoća traje 9. mjeseci. U tom periodu trudnoće dešavaju