HEKLANJE

Odabir grudnjaka

TEMU APP 100 E KUPON

Vaš grudnjak ili skraćeno grudnjak je svakodnevno donje rublje koje nosite gotovo svaki dan. Za mnoge žene kupnja grudnjaka može predstavljati veliku glavobolju jer su preopterećene brojnim izborima koje moraju donijeti u pogledu veličine, kroja, boje i stila.

Mnoge žene zapravo ne znaju koja im je veličina grudnjaka što rezultira lošim i neudobnim grudnjakom. Prije nego što odete kupiti grudnjak, trebali biste znati svoju točnu veličinu. Grudnjak koji savršeno stoji ne samo da vam pruža maksimalnu udobnost, već vam pomaže i da izgledate elegantno.



Da biste znali svoju točnu veličinu, morate se mjeriti tako da vam je grudnjak čvrsto navučen oko trake koja je ispod grudi i iznad prsnog koša. Izmjerite mjerenje u inčima i ako je paran broj, dodajte 4, ali ako je neparan dodajte 5. Na primjer, ako je mjera vaše trake 32, tada je veličina grudnjaka 36 (32+4).

Vaša veličina šalice predstavljena je slovom. Da biste dobili svoju veličinu šalice, ponovno se izmjerite, ali ovaj put na prsima u najvećoj točki. Razlika između mjerenja vašeg poprsja i mjere narukvice u inčima predstavljat će vašu veličinu šalice, pri čemu je razlika od jednog inča A šalica, 2 inča razlike B košarica, 3 inča razlika C košarica, 4 inča razlika D šalica, 5 inča razlika DD šalica i 6 inča razlika DDD ili E šalica.

Traka na grudnjaku ne smije biti uska, već uska. Naramenice se ne bi smjele zabijati u kožu ili padati, već bi trebale biti udobne za ramena. Naramenice su namijenjene za držanje grudnjaka. Veličina košarice grudnjaka namijenjena je za podupiranje grudi. Grudi treba udobno držati bez prelijevanja preko strana. Ako se grudi imaju tendenciju prelijevati preko strana ili preko vrha, možda će vam trebati veća košarica ili ona koja više pokriva gornji dio. S druge strane, ako ustanovite da vam grudi ne pune vrh košarica, bilo bi mudro smanjiti veličinu košarica.

Za žene veće veličine grudnjak veće veličine najbolje bi pristajao, bio bi udoban i pružao potporu.

Osim veličine, tkanina ili materijal grudnjaka trebaju biti prozračni za dodatnu udobnost. Svilenkasti grudnjaci ipak bi najbolje izgledali ispod svih vrsta tkanina. Važno je da se svake godine prilagodite, čak i ako se niste udebljali.