HEKLANJE

Pojedinosti prijave za Chase Platinum Business Card

TEMU APP 100 E KUPON

Dobivanje Chase Platinum Business Card nešto je o čemu treba razmisliti. Postoji nekoliko pogodnosti koje se nude onima koji ispunjavaju uvjete za ovu kreditnu karticu, uključujući mogućnost iskorištavanja prednosti 12 ciklusa naplate s 0% kamatnom stopom. Oni koji traže solidnu kreditnu karticu za svoje poslovanje ili račun poslovnih troškova trebali bi razmotriti što Chase Platinum Business Card može učiniti za te potrebe. Uz toliko opcija koje koštaju puno više, ovo je kartica koju trebate imati u svom novčaniku.

Detalji



Chase Platinum Business Card pruža nekoliko pogodnosti onima koji traže dobar račun za poslovne troškove. Ova kreditna kartica namijenjena je onima koji imaju vrlo dobar kreditni rejting. Osmišljen je za pružanje dvanaest mjeseci kamate od 0% kroz početnu stopu. Nakon tog razdoblja kamatna stopa je i dalje niska i iznosi 11,99% promjenjivo. Za predujmove u gotovini također će vam biti prihvatljivo 23,99%.

Ova kreditna kartica koju nudi Chase koristi metodu prosječnog dnevnog salda u dva ciklusa za izračun kamata. Ako iz mjeseca u mjesec nosite velika sredstva na ovoj kreditnoj kartici, možda ćete smatrati da je ovo manje od idealnog izbora za vaše potrebe. Ipak, uz to dobivate sve prednosti dobre kreditne kartice. Nema godišnje naknade. Vaš maksimalni kreditni limit može biti čak 35.000 USD, ovisno o vašim specifičnim potrebama. Također možete imati koristi od prijenosa stanja.

Osim ovih stvari, Chase Platinum Business Card pruža idealne pogodnosti uključujući uštedu do 20% na poslovnoj robi, hitnu zamjenu gotovine, zaštitu od izgubljene i ukradene kartice, milijun dolara u putnom osiguranju od nezgode i osiguranju za iznajmljivanje automobila. Također dobivate tromjesečna financijska izvješća i zaštitu kupnje.

Chase Platinum Business Card pruža sve potrebne pogodnosti koje bi trebala imati poslovna kreditna linija. Vidjet ćete da je jedan od najboljih u niskim cijenama i najduljim uvodnim razdobljima. Sigurno će postati glavna stvar u vašem novčaniku.

Koliko nogu ima hobotnica?

Hobotnice imaju osam udova koji strše iz njihovih tijela, no nedavna istraživanja o tome kako ih koriste redefinirala su kako