HEKLANJE

Parfemska umjetnost: supstanca ispred stila

Jesu li brendovi parfema koje podržavaju slavne osobe bolji od prirodnih i sintetičkih parfema? Ušetavši u lokalnu robnu kuću bit ćete doslovno bombardirani onima koji žele isprobati miris na vašem zapešću.

Mnogi od njih nemaju pravi prijedlog što je u njima, ali sigurno će vam reći tko ih preuzima. Kao potrošač, trebali biste znati nešto više o kozmetici koju nanosite na svoje tijelo prije nego što je nanesete. I trebali biste otkriti kvalitetu proizvoda puno više nego naziv na etiketi.



Parfem slavnih: isplati li se?

Parfem za poznate osobe jedan je od najprodavanijih parfema. Od Celine Dions do Jennifer Lopezs, svaka slavna osoba ovih dana stavlja svoje ime na bocu proizvoda. Ali, nemojte misliti da oni stvarno imaju puno veze sa samim stvaranjem mirisa.

U najidealnijem slučaju, oni mogu nanjušiti veliki broj opcija, a zatim odabrati onu koja najbolje odgovara njihovom ukusu (a to ne znači da će je nositi cijelo vrijeme). Zapravo, Glow, miris koji je sama JLo je odabrala zajedno s dobrim iznosom ostalih u obitelji donijeti oko 100 milijuna dolara godišnje, što joj daje dio između pet i deset posto.

Organski umjesto toga?

Iako je moderno nositi parfeme slavnih, to nije nužno najbolji način da dobijete miris koji ćete voljeti. Umjesto toga, razmislite o mirisima prirodnih proizvoda kao što su lavanda i vanilija. Proizvodi bazirani na prirodi više su mirisi bazirani na prirodi, koji su lakši i često moćniji od onoga što biste dobili kroz bočicu parfema.

Također je sigurnije za nošenje ako imate reakcije na ovu vrstu kozmetike. Ipak, oni definitivno neće biti moderni bez imena robne marke na sebi.

Što trebate učiniti kako biste se odlučili za parfem koji je pravi izbor za vas? Mudro je poduzeti samo nekoliko takvih koraka.



Uzmite uzorak. Nabavite odabrane uzorke ili na prodajnom pultu parfema ili ih naručite online. Uzmite si vremena da ih pomirišete i ostavite ih blizu sebe nekoliko minuta kako biste bili sigurni da to možete podnijeti. Ako ste u mogućnosti, pobrinite se da to učinite s velikom količinom parfema kako biste doista mogli uočiti razliku.

Saznajte što je unutra. Također je bitno da znate što se nalazi u proizvodu. Ako ste poput mnogih, poželjet ćete se držati više organskog proizvoda jednostavno zato što je najprirodniji.

Cijena i ljubav. Važno je da zaista volite parfem koji odaberete. Definitivno ćete dobiti šok od parfema slavnih. Ali, ako je to baš ono za vas, onda ga svakako kupite. No, nemojte se odlučiti za verzije za slavne osobe ako vam zapravo neugodno mirišu. Na kraju krajeva, vi ste ti koji ćete ga morati mirisati dan i noć.



TEMU APP 100 E KUPON

Prednosti kućne mikrodermoabrazije

Tretmani mikrodermoabrazije nekada su bili poznati kao piling za vrijeme ručka. Ovaj kratki, ali učinkovit postupak protiv starenja kože uključivao

DaRiva & Jadranka – Zid

DaRiva & Jadranka Krištof – Zid “ZID” NISMO VIŠE PRIJATELJI KAO ŠTO SMO BILI MEĐU NAMA ZID OD ŠUTNJE MI

IMAM SEBE

“Helen, imam već 48 godina. Prije četiri godine odlučila sam napustiti muža nakon 20 godina braka. Dosadilo mi je biti