HEKLANJE

Koliko su nagradne kreditne kartice isplative?

TEMU APP 100 E KUPON

Tko ne voli bonuse? Ljudi su često privučeni atraktivnim bonus ponudama, a ponude kreditnih kartica nisu ništa drugačije. Pametne kartične tvrtke koriste unosne nagrade za kreditne kartice kako bi privukle nove i zadržale postojeće klijente. Nagradne kreditne kartice nude nekoliko ključnih značajki koje privlače više kupaca. Kao potencijalni kupac, vaša je dužnost razlikovati one uistinu korisne ponude nagradnih kreditnih kartica od onih manje obećavajućih nagradnih kreditnih kartica. Mnogi izdavatelji kreditnih kartica nude razne programe nagrađivanja, ali također pronalaze bezbroj načina da nadoknade te isplate nagrada naknadama i naknadama koje klijenti koji ništa ne sumnjaju ponekad previde.

Nagradne kreditne kartice



Ako imate naviku otplaćivati svoj dug svaki mjesec, nagradna kreditna kartica idealna je za vas. Nagradne kreditne kartice nude bezbroj nagrada za korištenje svojih kartica. Nagradne bodove možete vrlo lako zaraditi samo za kupnju svojom karticom, kao i mnoštvo poticaja koji se nude u obliku dodatnih nagradnih bodova koji se mogu iskoristiti.

Kao što možda sumnjate, izdavatelji kartica i banke nude potpuno različite mogućnosti otkupa nagrada. Izdavatelji kreditnih kartica daju vam mogućnost da iskoristite svoje bodove na razne načine. Neke vam kartice daju mogućnost korištenja nagradnih bodova na drugim kupljenim artiklima. Neke nagradne kartice nude iskorištenje za besplatno putovanje određenim zrakoplovnim prijevoznicima, popuste na robu, popuste na benzin, besplatne popuste za zabavu, ulaznice za kino ili čak izravne popuste za povrat novca. Možete čak zaraditi znatan popust na svoju sljedeću kupnju automobila pomoću nekih nagradnih kreditnih kartica.

Razlika između nagradne i kreditne kartice s povratom novca

Nagradne kreditne kartice i kreditne kartice s povratom novca vrlo su slične. Međutim, oni imaju nekoliko različitih značajki koje ih razlikuju. Vrlo jednostavno, kartica za povrat gotovine donosi vam rabat za povrat gotovine koji se izdaje u koracima čekova za rabat od 50 do 100 USD ili kao krediti natrag na vaša neplaćena stanja kartice. Nagradna kartica donosi vam nagradne bodove koji se mogu iskoristiti za razne proizvode i usluge, međutim, većina nagradnih kreditnih kartica ograničit će raspon robe i usluga na nekoliko odabranih tvrtki.

Povećanje vaših nagradnih bodova

Ako ste u braku, možete zatražiti dodatnu nagradnu karticu za svog supružnika, što vam omogućuje povećanje iznosa kupnji od vas i vašeg supružnika. Više je nego vjerojatno da morate pokriti mjesečne račune kao što su plin, voda, struja, smeće, telefonski internet i kabelska usluga. I ne zaboravite na plaćanje hipoteke ili stanarine. Trenutačno je dostupno nekoliko nagradnih kreditnih kartica koje vlasnicima kartica omogućuju plaćanje ovih mjesečnih računa i pritom zarađuju nagradne bodove, vrlo primamljiv program nagrađivanja. Svakako se prvo posavjetujte sa svojim pružateljem komunalnih usluga, stanodavcem ili hipotekarnim zajmodavcem o plaćanju mjesečnih plaćanja kreditnom karticom. Ali trebali biste se uvjeriti da nema dodatnih transakcijskih naknada za plaćanje računa na ovaj način. Također možete koristiti svoje nagradne kreditne kartice za plaćanje namirnica umjesto plaćanja gotovinom, debitnom karticom ili čekom. Na taj način možete dramatično povećati svoje nagradne bodove mnogo brže nego samo korištenjem kartice za velike kupnje.

Uz sve to rečeno, imajte na umu da morate biti potpuno sigurni da plaćate saldo svoje kartice svakog mjeseca i pažljivo izbjegavajte nošenje bilo kakvog salda na kartici na nagradnim kreditnim karticama. Održavanje ravnoteže u mnogim će slučajevima potpuno poništiti korist od nagradnih bodova koje zaradite financijskim troškovima.



Ukratko kako pravilno koristiti nagradnu kreditnu karticu, nagradnu kreditnu karticu trebali biste koristiti samo ako očekujete otplatu duga svaki mjesec. Drugo, svakako odaberite karticu s raznim opcijama nagrađivanja kako biste mogli uživati u većoj fleksibilnosti kada otkupljujete svoje bodove. I na kraju, uvijek budite sigurni da ste iskoristili svoje nagradne bodove prije nego što isteknu, što je još jedna uobičajena zamka nagradnih kreditnih kartica.

Aceton skida trag ljepila s ruku

Pokušate li snažno ljepilo oguliti s prstiju, možete ozljediti kožu. Stoga, posljedicu kućnih radova odstranite tako da vatu natopite acetonskim