HEKLANJE

Koliko su sigurni vaši zapisi o vjerodostojnosti

TEMU APP 100 E KUPON

Sviđa vam se kupnja na kredit pomoću drugog računa kreditne kartice? Ako ste jedan, plaćate više u kamatama nego dobivanje osobnog ili osobnog zajma od pozajmljivačke banke kategorizirane kao da imaju veze s posuđivanjem preko agencija koje upravljaju njihovim kreditnim računima. Kreditno izvješće o izvrsnoj kreditnoj povijesti jednako je posjedovanju najbolje kreditne ili visa kartice koju je izdala prestižna banka. Isplati se zaštititi svoju kreditnu evidenciju savjetovanjem s agencijama za kreditna izvješća.

Postoji mnogo računa koji podliježu ispravnom poravnanju, u rasponu od trajnih računa za najam kuća, poreza, potrošnje električne energije i vode. Imamo neobavezne račune koje dobivamo za korištenje telefonskih usluga koje bismo mogli ukinuti, ali su od ključne važnosti za našu udobnost. Zbrajanje svega ovoga s izvrsnim ispravnim izvješćem da je svaki plaćen točno i vrlo dosljedno, utvrdit će nam izvrsno izvanredno kreditno izvješće, plus činjenicu da nam je naš CR potreban za odgovarajuće znanje o tome kako se upravlja našom kreditnom sposobnošću, daleko od nepotrebnog loše prakse okolo. Izvješće o kreditnoj sposobnosti je jako važno za provjeru i ravnotežu naših računa, osobito ako plaćanja šaljemo poštom, au procesu postoji neispunjenje obveza.



Kvaliteta dobrog kreditnog izvješća ovisi o tome kako agencija za kreditna izvješća ulazi u vašu evidenciju, zatim je uspoređujete sa svojom vlastitom kako biste provjerili nedosljednost datuma plaćanja. Međutim, ako ste poslovni čovjek s toliko transakcija, poput investicijskih zajmova od financijskih institucija i hipotekarnih zajmova, trebat ćete dva puta godišnje Kreditno izvješće od uspostavljene CRA (Agencija za kreditna izvješća), koja će provjeriti valjanost vašeg plaćanja daleko od bilo kakve zlonamjerne prakse i prijevare. Postoje ljudi koji koriste vaše dobro ime ako imaju priliku za to. Neki koriste kreditne linije koje nisu obnovljene. Neki krivotvoreni potpisi. Usklađivanje plaćanja s datumima u obračunu moglo bi izazvati zabunu kod unosa i smanjiti njihovu vjerodostojnost.

Ako sumnjate u valjanost svoje povijesti kreditnog izvješća, zatražite od najvećih agencija u okolici. Nikada neće iznositi iste izvještaje. Oni imaju svoje načine izračunavanja brojki i nikada neće pokazati kako su došli do takvih izračuna. Međutim, budite na pravom putu sa svojim knjigama kako biste provjerili je li bilo nepravilnosti u njihovoj metodi bilježenja. Nikada ne postoji nešto savršeno čak ni u računalno generiranom pristupu transakcijama. Uvijek postoji prostor za pogreške u rukovanju unosima, čak iu automatiziranim strojevima. Ali onda nije dovoljno da imate svoje izvješće. To bi trebale utvrditi neke agencije koje su tražile vjerodostojnost da ste vlasnik kreditnog računa za najbolji odnos s financijskim institucijama i bankama.

Pristup najboljim dostupnim agencijama za plaćanje utvrdit će vašu poziciju kako ćete biti ocijenjeni u svojim zahtjevima za kreditnu liniju, bilo da se radi o stambenom zajmu, gotovinskom zajmu ili bilo kojem zajmu za socijalno osiguranje. Povijest vašeg kreditnog izvješća procijenit će vaš standard plaćanja i vaš ugled u načinu na koji upravljate svojim financijama u poslovanju, poslu, osobnoj štednji, tekućim i oročenim depozitima. Vrijedno je truda i ako ste djelomično ovisni o socijalnom osiguranju, trenutno ste nezaposleni i ako ste bili žrtva prijevare, također imate besplatno izvješće o kreditnoj sposobnosti računa. Budite dobar upravitelj svog računa, tako da imate izvrsno izvješće o ukupnoj kreditnoj povijesti.

Prometna zgrada

Izgradnja prometa na vašoj web stranici ponekad se može pokazati prilično zastrašujućim zadatkom. Čini se da svatko ima trik ili