HEKLANJE

Lasersko uklanjanje dlačica: je li doista trajno?

TEMU APP 100 E KUPON

Znate li da je najveći problem s dlakama – ne rastu uvijek na mjestima gdje želite da rastu. Svatko ima određeni dio tijela na kojem želi biti ćelav. Žene najčešće traže “Trajno lasersko uklanjanje dlačica” na području lica, nogu ili ruku. Muškarci sve više smatraju da je “trajno lasersko uklanjanje dlačica” korisno za prekomjerne dlake na prsima, ramenima i leđima.

Postoji toliko mnogo metoda uklanjanja dlačica kao što su: depilatori, elektroliza, inhibitori dlačica, brijanje, šećer, uvlačenje niti, depilacija i pinceta. Koji su najbolji za vas? Većina ljudi želi trajno uklanjanje dlačica, ali samo lasersko uklanjanje dlačica daje najbolje rješenje za postizanje trajnog laserskog uklanjanja dlačica. Zašto zovem smanjenje? Zato što FDA (Food and Drugs Administration) kaže da mora postojati dovoljno dokaza koji podupiru te tvrdnje. Zapravo, lasersko uklanjanje dlačica nije uvijek trajno. Kosa koja se vrati može biti svjetlije boje kod nekih ljudi. Za druge, ostaje nestalo. Ipak, lasersko uklanjanje dlačica jedna je od najdugotrajnijih metoda uklanjanja dlačica.



Elektroliza je možda jedna od trajnih metoda smanjenja dlačica, ali je bolna i može ostaviti ožiljke. Prikladan je samo za male površine i ponekad ga je potrebno tretirati godinama u redovitim razmacima. Evo nekih prednosti laserskog uklanjanja dlačica: ušteda (malo nuspojava), manje vremena (potrebno je samo nekoliko minuta) i dugoročni rezultat.

Iako nije zajamčeno da će biti trajno, lasersko uklanjanje dlačica najbolje djeluje na osobama svijetle kože i tamnih dlaka. Osobe sa svijetlom kožom najlakše je tretirati jer im je potrebno manje sesija jer su rezultati brži, ali osobama s tamnom kožom ili kožom preplanulom od sunca potrebno je više vremena da postignu rezultat jer je melanin, tamna svinja u kosi, također prisutan u koži.

Zaključak: Ako želite dobiti “Trajno lasersko uklanjanje dlačica”, predlažem da posjetite stručnjaka za lasere u vašem području.

Dodatna oprema za mobitele

Vi ste si kupili nevjerojatno popularan i skup novi mobilni telefon, i naravno da ga želite pokazati svim svojim bliskim

Zdravija prehrana za web razvoj

Za vaše rješenje nudimo Web Design Delhi, vodeću organizaciju za dizajn web stranica u Delhiju. Ova organizacija je puna kreativnosti;