HEKLANJE

Kontrolni popis prije pokretanja kućnog posla

TEMU APP 100 E KUPON

Kada tražite priliku za kućni posao, važno je biti siguran da ste svjesni svega što ćete morati unijeti u jednadžbu. To vam može pomoći uštedjeti puno zabune i novca izbjegavanjem prilika koje zahtijevaju previše od vas da biste započeli. Ovdje je popis stvari koje biste trebali razmotriti prije nego što odaberete priliku za kućni posao.

1. Trebate li dobiti licencu za vođenje posla? Mnoge države zahtijevaju da tvrtke dobiju licencu prije nego što im se dopusti otvaranje. To uključuje kućne tvrtke na mnogim lokacijama. Provjerite sa svojim lokalnim državnim agencijama da vidite što ćete morati imati kako biste pokrenuli vlastitu kućnu tvrtku.



2. Trebate li prostornu dozvolu? Ako imate priliku za kućni posao koji zahtijeva stvarno poslovanje s javnošću, morat ćete biti sigurni da nećete prekršiti zakone o zoniranju. Većina gradova ima vrlo stroge zahtjeve za stambeno zoniranje i nije ih teško prekršiti. Provjerite je li vrsta posla koju želite pokrenuti prihvatljiva za vođenje na vašoj trenutnoj lokaciji.

3. Koliko ćete opreme morati kupiti? Morat ćete točno znati koliko ćete novca morati potrošiti da pokrenete svoje poslovanje. Dok neke mogućnosti kućnog poslovanja zahtijevaju samo računalo, druge će možda trebati poseban pisač, dodatni softver, dodatne naprave ili čak tešku opremu. To se može zbrojiti u kratkom vremenskom razdoblju. Provjerite jeste li svjesni svih troškova koje ćete imati prije pokretanja.

4. Imate li dovoljno prostora u svom domu da se posvetite svom poslu? Vođenje informativne tvrtke jedno je, ali ako ćete u svom domu skladištiti proizvode, trebat će vam dovoljno prostora. Za porezne svrhe, također ćete morati imati sobu koja je u potpunosti posvećena vašem kućnom poslovanju. To znači da nikakve dječje igračke ili bilo što iz vašeg normalnog obiteljskog života ne može upasti u ovu sobu. Ako nemate ovu vrstu prostora, možda ćete morati dograditi svoj dom kako biste smjestili svoju tvrtku.

5. Hoćete li morati kupiti osiguranje? Ako poslujete s građanima kod kuće, morat ćete dobiti osiguranje od odgovornosti. To će vam pomoći da se zaštitite ako netko padne na vaš posjed ili se na bilo koji način ozlijedi. Ako ćete skladištiti proizvode, morat ćete ih osigurati u slučaju poplave ili bilo kakvog oštećenja.

Na kraju, možda biste trebali razmotriti osiguranje poslovne zaštite koje će vam pomoći u slučaju bilo kakvih tužbi za kršenje autorskih prava ili drugih uobičajenih pritužbi. Ne zaboravite vlastito zdravstveno osiguranje ili bilo koje osiguranje koje ćete možda morati osigurati zaposlenicima. To se može brzo zbrojiti i povećati vaše ukupne početne troškove.

Vaze i tegle

Dodavanje kukičanih detalja vašim vazama i teglama može ih preobraziti u jedinstvene komade umjetnosti. Evo nekoliko koraka i tehnika koje

Vlatka Burić – Kad nebo tiho zaplače

Novi singl “Kad nebo tiho zaplače” Vlatke Burić! (V.Burić/A.Dujmović-A.Dujmović-A.Dujmović) “We are the champions” by Queen. Cover version by Vlatka Buric.

Uvod u potrošački kredit

Potrošački kredit odnosi se na kredit u nekom obliku koji se daje potrošačima. To je način financiranja klijenta uz uvjet